| ingerasha_9743 a întrebat:

Buna am intrebare!
Sa nu credeti ca ii in legatura cu minelaughingam auzit si eu de la cineva si am pus pariu ca rezolv aceasta intrebare:sunt 3 baieti si 1 fata intr. o camera izolata.Toti patru vreau sa faca dragoste doar ca au doar 2 prezervative.Cum pote sa faca dragoste protejata fara sa aiba contact unu cu altu?
Ajutati.ma va rog!

2 răspunsuri:
| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Pai Unul din baieti isi pune prezervativul si face dragoste cu aerul al doilea isi pune al 2; lea prezervativ si face dargoste cu aeru. Dupa ce au facut cei doi dragoste, al 3lea le ia prezervativele,.El isi pune 2 prezervative ca sa fie mai sigur ca se protejeaza bine si face dragoste cu aerul. Normal ca daca e camera izolata e si penisul camerei izolat asa ca fata face dragoste cu camera izolata adica penisul camerei e deja protejat pentru ca e izolat si nu mai trebuie prezervativlaughing)) Si asa au facut toti patru dragoste protejata fara sa aiba contact unu cu altu laughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| βσσblėėŝ a răspuns:

Hmmthinking
pai primul ia un prezervativ si face dragoste cu fata si ceilalti 2 sunt gaylaughingrolling on the floornu stiu asta mi-a trecut ak prin mintelaughing)