Pt ca poti sa te pui invizibil si doar pentru o persoana.Cand dai pe profilul cuiva iti apare mai jos You appear to this person dai click si apoi iti apare avaible sau invisible
Eu stiu da trebuie sa imi dai fundita mai intai pliz... asa in fine pai da ca ti-e iti apare invizibil si prietenei tale ii apare ca este pe mess pai ori se joaca ia cu ala si il da pe invizobal si acolo sa apare ca intra ori ai probleme in calculator ori iti trebuie un noi yahoo... pliz fundita?
Pt ca poti sa te pui invizibil si doar pentru o persoana.Cand dai pe profilul cuiva iti apare mai jos You appear to this person dai click si apoi iti apare avaible sau invisible
Daca ai intrat pe acel sit si iti zice ca e pe invizibil inseamna ca asa apare la taota lista ei...si se poate ca acea colega sa fie rugata de prietena aia a ta si iti spuns ca ii apa online...
Mutumesc mult, nu stiam ca pot sa aleg daca pun invizibil sau nu pentru o anumita pers.deci asa mi se intampla mie cu acea per., mi-a facut-o! Inca ceva[si apoi dau fundita promit] daca ma stergea, din lista, cred ca nu mai aparea acea pers in lista mea? asa este?
Daca te stergea din lista fara sa iti dea ignore puteai sa vorbesti cu ea.Deci da, tu o mai ai in lista daca te sterge ea.