| sofia_kiss a întrebat:

Buna am si eu o intrebare:am cont pe acest site si nu stiu cum sa imi adaug prieteni, vad ca marea majoritate au prieteni adaugatii, eu sunt noua pe aici dar deja incep sa fiu dependenta de acest site.imi place la nebunie mai ales partea cu fundita...help

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

E foarte simplu happy pentru inceput va trebui sa dai click pe numele persoanei pe care o vrei ca prieten.Vei fi condusa la profilul acelei persoane de unde poti selecta optiunea "Adauga ca prieten". happy

| andrei90tm a răspuns:

Pai intra pe profilul meu ( click pe poza tongue ) si sub poza trebuie sa am: "Adauga ca prieten" si "Trimite mesaj". Dai click pe "Adauga ca prieten" si gata happy

Numai bine!

| RainDrop a răspuns:

Nu ma intereseaza prietenii pe TPU, doar sa ajut, Simplu, dai click pe profil, si apare "Adauga ca prieten", este verde, cu un plus in stanga, succes!

| bingbang_2869 a răspuns:

Buna,

Pentru a adauga pe cineva ca prieten(a), dai click pe poza si iti va aparea profilul persoanei respective si undeva pe centru, sub poza scrie pe un fond verde "Adauga ca prieten". Dai acolo si astepti ca acea persoana sa te accepte.Ca proba, ti-am trimis o cerere big grin. Sper ca am fost de ajutor tongue

| sofia_kiss explică:

Va multumesc ffffff mult