Sincer nici eu nu stiu nimic. Sunt a 10 a la acelasi profil, dar cu media 9 pe primul. Sfatul meu,. nu gandi.,. tranteste ce iti vine prin cap. pun pariu ca o sa fie mai bine decat 2 de 3.
Si te mai sfatuiesc ceva. Ia singura cate un algoritm(incepe cu SUMA) si buchisestel bine. Ia fiecare functiuta in parte. gen IF ca daca stii pe jumate astia e imposibil sa nu treci clasa. Apropo de unde esti?
Eu zic sa te muti... daca nu intelegi din prima e foarte greu sa intelegi mai tarziu
Si daca inveti mai bine decat colegii taii si ai 4 pe primul sem. ceilalti ce medie au?
Stai si tu in banca la orele de informatica cu tocilarul/tocilara clasei si intreba-l pe el... de multe ori e mai usor sa intelegi cand iti explica un coleg decat o peprsoana care are de 3 ori varsta ta. daca in continuare nu intelegi... eu iti sfatuiesc de la anul sa te muti la uman sau sa te apuci de invatat si sa nu mai chiulesti.
Sunt din pitesti*summer* eu la lucrari scriu cam de 5-6 dar de fiecare data imi da 2 sau 3 mi se pare imposibil i-am scris teoria toata cuvant cu cuvant si repet nu chiulesc la orele lui... nu imi e teama sa il infrunt eu invat mai bine ca toti colegii mei si le demonstrez asta si cand port o discutie amicala si la ore de mutat oricum ma mut la mate info normal vreau sa devin dentist ortodent deci nu am nevoie de informatica am ales profilul asta pentru ca profesorii isi dau mult mai mlut interesul decat la stiinte sociale
Pai majoritatea fac meditatzii la el si au note bune dar daca ii pun sa explicie sau sa faca o problema nu stiu decat ce ne da la lucreare:-s ...ca sa intrii la el la meditatzii trebuie sa ai pile la directoare...
Eu oricum ma voi muta daca ma trece clasa:-s imi e asa de frica am note mair in rest media pe primul sem mi-a iesit 9.20 dar nu stiu ce sa fac aici...
Oanaaa, ia materia de la 0, incepe prin a lucra sume, diferente. O sa te ajut si eu. Gasesti o groaza de tutoriale pe net.
anonim_4396 întreabă: