| serjinioserjinio a întrebat:

Buna as vrea sa stiu care este diferenta intre PCI Express 2.0 si PCI Express? Va rog am nevoie neaparat si dau fundita.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| TheOne_6493 a răspuns:

PCI-E 2. 0 are rata maxima de transfer mai mare, dar sloturile sunt compatibile intre ele. Poti sa pui o placa PCI-E 2 pe un slot PCI-E 1
Pcie expres 1 are o rata de transfer de 8 gb\s pcie 2. 0 o are de 16 gb, alta diferenta ar fi ca pci 1. 0 livreaza 75w prin slot iar pci 2. 0 livreaza 150w
In concluzie daca ai avut PCI Express poti sa o inlocuiesti cu PCI expres 2. 0.
Astept fundita.
Pt alte intrebari msg.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PCI Express ii driver audio de pentiu3 iar PCI Express 2. 0 ii driver audio de pentiu4.asa cred ca ti-am fost de ajutor

| mdany a răspuns:

Deci PCI Express este utilizat în consum, server, şi aplicaţii industriale, ca o placa de baza la nivel de interconectare (pentru placa de baza link-montat periferice) şi ca un card de expansiune interfaţă pentru add-in placi.Si sa fiu mai explicit PCI Express 2. 0 este o placa video, stiu din surse sigure avand profilul de liceul la informatica.Sa stii ca nu te mint si PCI Express este tot o placa video dar cu alte caracteristici. PCI Express 2. 0 are la baza o tehnologie mai avansata ca PCI Express. Deci ambele sunt placi video.
Ceao.