Intri pe mess, sus in stanga scrie messenger dai clic acolo si la my account info dupa aceea o sa iti arate Please verify your password, scrii parola ta de mess si dai sign in, dupa aceea o sa iti arate Sign-In and Security mai injos iti arata change your password dai clic si iti arata Enter your Current Password(scrii parola ta de la mess), Choose a New Password(scrii o parola noua), Confirm your New Password( o repeti) si dai save. Sper ca ti-a fost de folos...PS:plzz...dai fundita?
Un tutorial de cumva nu ai inteles :P.
http://www.youtube.com/watch?v=Eix042Y034U
Nu poti sa schimbi si id-ul.asa decat daca vrei sa iti faci atul nou. dar tu vrei doar sa schimbi parola.
Messenger->My account info
Dai Log in
->Change Password
Poti schimba parola dai pur si simplu la parola uitata si urmezi instructiunile, numai ca trebuie sa introdici datele aceleasi pe care le ai introdus atunci cand ai facut adresa sau sa raspunzi la intrebari, depinde ce ai ales atunci cand ai facut adresa...
Mergi la lista de messenger dai la meniul Messenger My Accont Info acolo te loghezi aici scrie mare cu visiniu Sign-In and Security sub el ai lista
Change your password
Create a sign-in seal
Manage/Create your OpenID
Manage Apps and Website Connections
de aici te descurci
Buna!
Intri in mail si dai : Yahoo Account () –> in caseta de logare introduceti ID si parola —> ajunsi in pagina "Review My Account Information", aveti undeva sub "Yahoo! ID Card" o optiune de schimbare a parolei. Click pe Change Password –> introduceti parola actuala (Enter your Current Password), dupa care de doua ori noua parola aleasa de dumneavoastra pentru contul de Yahoo!
Parola contului de Yahoo! trebuie sa contina minim sase (6) caractere si ea poate fi formata din combinatii de litere, cifre si caractere speciale, cum ar fi : +,?, * …etc
asa am facut si eu sper ca ti-am fost de folos...
Daca e ceea ce inteleg eu adica sa schimbi parola de la idul de yahoo messenger atunci iti pot face un mic tutorial!
1. Intri pe www.yahoo.com
2. Dai Sign In -> pui idu si parola
3. apoi iti va aparea ceva de genu sus in dreapta Hi, micurutza sau nicku de la id, dai click pe el -> account info
4.iti va aparea sa te logezi din nou!
5. apare pe la mijlocul pagini o sectiune Sign-In and Security
6. dai mai joc pe change password
7.si iti apare: enter your current password: introduci parola ta curenta
enter new password: pui parola noua
confirm new password: pui din nou noua parola
Sper sa-ti fie de ajutor. Ciau!