| sasa1sasa1sasa1 a întrebat:

Buna!
Ce inseamna a face refresh la un Windows?

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Daca te referi la optiunea din windows 10, practic iti reinstaleaza windowsul cu optiunea de a pastra fisierele si aplicatiile instalate sau nu. E ceva asemanator cu factory settings de pe telefoane.

| sasa1sasa1sasa1 explică (pentru Intruder19):

Nu e 10, e numai 7 dar presupun ca e acelasi lucru. Dar daca s-a facut asta, nu ar fi trebuit sa reapara fisiere sterse de un antivirus?

13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Refresh la Windows in acceptiunea corecta este click dreapta pe ecran si apare optiunea refresh. Un Windows nou este o instalare fresh ceea ce este cu totul altceva. Spun asta deoarece se poate face o reparare care este peste Windowsul vechi, deci nu este fresh. Unii mai folosesc termenul de refresh la Windows pentru instalare noua dar este incorect. Fisierele sterse nu mai revin indiferent cine le-a sters. Exista doar programe de recuperare fisiere cu conditia ca sa nu fi scris ceva peste.

| sasa1sasa1sasa1 explică (pentru Salontanul):

Nu e vorba de fisierele mele ci de cele ale Windows-ului.

| Salontanul a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Nu conteaza. Doar daca faci o reparare (F6) a Windowsului: http://www.go4it.ro/......t-5958791/

| wannabe a răspuns:

Dacă te referi la a face click dreapta pe Desktop (ecranul principal) și Refresh, asta nu face decat să reîmprospăteze pixelii monitorului și aplicațiile ce rulează în acel moment

| sasa1sasa1sasa1 explică (pentru wannabe):

NU, l-am dus la un service. Eu am cerut reinstalare si ei mi-au propus refresh.

| wannabe a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Asta înseamnă că au resetat BIOS-ul. Practic, computerul tău e ca nou fiindcă i s-a resetat totul și luat-o de la 0.

| sasa1sasa1sasa1 explică (pentru wannabe):

Si totusi, unele lucruri nu merg, asa cum era cand l-am dus. De exemplu, nu pot deschide o filmare facuta de mine. Cindva, puteam, acum nu. Mai sunt si alte "maruntisuri".

| Intruder19 a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Te-au pacalit sa scape repede de tine, doar au bagat un cd cu windows si ti l-au facut sa booteze.

| sasa1sasa1sasa1 explică (pentru Intruder19):

Ma tem ca da.

| wannabe a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Asta fiindcă ai bineînțeles nevoie de anumite programe software pe care să le instalezi pentru a funcționa vizionarea filmulețelor. Ca și pe telefon, ai nevoie să instalezi aplicații dacă vrei să vorbești pe net cu prietenii etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Refresh la windows 7 este ca o reinstalare pastrandu-ti fisierele care le ai. Daca ai o partitie de recuperare.

| Andrew20v a răspuns:

Pai dai click dreapta cu mouse-ul și îți va da mai multe opțiuni printre care "Refresh". Asta ajută puțin dacă computerul merge greu. Dar depinde și la ce te referi.