| Eღilia62 a întrebat:

Cum e mai bun monitorul pentru ochi:luminozitate mare sau mica?

Răspuns Câştigător
| Danιel a răspuns:

Iti recomand sa folosesti programul F.lux, deoarece regleaza in mod automat luminozitatea emisa de monitor la o intensitate mai redusa in timp de noapte (sa nu te tina treaza prea tarziu ci dimpotriva sa-ti creeze acea stare normala de somn) si mai sporita ziua (deoarece lumina monitorului sa fie egala cu cea a camerei). Ai adresat o intrebare excelenta deoarece luminozitatea constanta pe termen indelungat poate fi prima cauza in oboseala (stres, nervozitate etc.) pentru unii dintre noi. Nu degeaba am specificat programul acesta, daca ar fi sa purtam grija de a modifica de fiecare data brightness-ul la monitor, ar fi deja inutil softul. Asa ca, simplul program poate presta tranzitional modificarea luminozitatii. Pagina oficiala: http://www.stereopsis.com/flux
Sper ca imi vei aprecia sfatul. :)

10 răspunsuri:
| Alice1122 a răspuns:

Nu stiu ambele iti strica ochii

| Angelina01 a răspuns:

Medie

| Kate_9918 a răspuns:

Normal ca micalaughing.

| Nebuneală a răspuns:

Heiihappy

banui ca intre:-s

| educatie2021 a răspuns:

La mijloc... nici prea intunecat... nici prea luminos

| davidlord a răspuns:

Depinde de mediu, daca sta in fata geamului si lumina de pe geam cade pe ecran e mai bun mai luminos, daca in camera e intuneric e mai bine cu luminozitate scazuta, daca lumina in camera e normala luminozitatea poti so lasi la mediu big grin happy

| alecs871 a răspuns:

Pai nu prea conteaza asta... ceea ce conteaza este ca atunci cand stai la calculator seara, sa nu ai doar lumina de la monitor, sa ai un bec aprins in camera sau o lampa de birou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mica

| zdrux a răspuns:

Cu luminiozitate mai mica te chinui sa vezi, iar cu luminiozitate mare iti sar ochii din orbite.
Acum depinde de alegerea ta.

| Eღilia62 explică:

Extraordinar program! Multumesc Felix!