| Valy_8582 a întrebat:

Buna Dc oare nu imi merge sa instalez avast 6 antivirus pe pc-ul meu? intru il el sta 1 min si dupa iese din el! ce poate evem id meu vali_stefanita datim informatii va rog

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui daca ai avut anterior un alt program antivirus si daca l-ai dezinstalat inainte de descarcarea lui avast! 6. De asemenea s-ar putea sa ai vreun virus care impiedica instalarea corecta. Iti recomand urmatoarele:
-Dezinstaleaza antivirusul avut si pe avast! 6.
-Descarca si instaleaza Malwarebytes' Anti-Malware, actualizeaza-l si apoi da o scanare completa. Dupa terminare vezi ce virusi ori malware a gasit si stergi, cu remove selected.
-Descarca apoi avast! 6 free de pe site-ul oficial si instaleaza-l.
-Mai descarca si instaleaza si un firewall bun, cum ar fi ZoneAlarm ori Comodo Firewall.
Toate programele indicate sunt gratuite si impreuna asigura o protectie buna, aproape sau chiar la fel ca un program antivirus bun cu licenta. Succes si numai bine!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai ai si alt antivirus pe calculator? Daca ai dezinstaleaza-l si apoi instaleaza Avast.

| darrio2007 a răspuns:

Sau poate nu ai ales varianta free.

| nikol a răspuns:

Poate nu e compatibil cu windwousul tau.sau mai ai si alt antivirus in pc.E posibil sa ai si un virus.Am patit si eu asa su un antivirus acu am antivirus Norton internet securiti imi arata daca vreo pagina e virusata ca sa nu intru.

| Valy_8582 explică:

Multumesc :*:*:*:*