| Nicky78 a întrebat:

Buna dimineața!
Am și eu o problemă:am 2 locuri la cimitir, nu s-au plătit taxe la ele de 15 ani (neștiind),anul trecut am fost să plătesc și nu mi s-au spus cit am de plata spunidu-mi-se că trebuie să vina cine din fam celui care a fost titular (unchiul meu).
Anul acesta de Paste am fost că în fiecare an și numai am găsit nimic (cruce,felinar,gard)
Cînd am fost la casierie sa aflu ce s-au întâmplat au sus că numai este locul nostru că l-am cumpărat cineva,noi fiind anunțati, dar de fapt eu sau familia nu am fost anunțați de nimeni
Ce este de făcut?
Mulțumesc.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Din păcate nu mai ai ce face.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai sanatate si voie buna, ce sa fie de facut? Adica aveati doua locuri in tzintirim dar nu aveati habar pe ce lume traiti. Mai urmeaza sa vedem ca vine unul sa intrebe de masina pe care bunica-su a parcat-o in 1982 si acum nu o mai gaseste...

| gabicoo a răspuns:

Mai întâi pui mâna pe o carte de gramatică. După care te înscrii la facultatea de drept.

| romeo78 a răspuns:

Nimic. Legal, administratorul a procedat corect! De anul trecut, puteați rezolva de o mie de ori problema!
Pe scurt, locul a fost declarat părăsit, concesiunea a expirat, iar locul a trecut în proprietatea administrației cimitirelor! Vreți loc de veci, cumpărați sau mergeți la primărie sau unde e sediul admistrației cimitirelor pentru concesiunea unui nou loc de veci!

| dusmanul86 a răspuns:

Buna ziua,
Locurile de veci nu se cumpara. Acestea sunt cesionate. In functie de administratia cimitirului acestea se fac pe un numar fix de ani. De obicei exista clauza in care se specifica ca daca la finalizarea acelui contract nu se duce nimeni sa il reinoiasca administratia are dreptul sa il cedeze la alte persoane. Deasemena daca tip de 15 ani nu s-au platit taxe ei au dreptul sa il cedeze.
Legal daca in acele morminte existau ramasite ei nu au voie sa le arunce.Acestea se pun intr-un sac si se ingroapa in acelasi loc.