| dedu2009 a întrebat:

imi spuneti va rog cum se da funda?

Răspuns Câştigător
| Fundă25 a răspuns:

Buna!

Daca nu stii asta, inseamna ca esti nou, asa ca :Bun venit pe site.
Fundita? Cand intri sa vezi raspunsurile unei intrebari (cand intri sa vezi intrebarea mai bine zis) in dreapta fiecarui raspuns ai o funda gri. Daca te duci cu mouse`ul pe ea, se face portocalie. Dai click, si iti apare un chenar in care scrie ceva de genul acesta "Esti sigur ca declari acest raspuns ca fiind castigator?" iar raspunsurile sunt "Ok" si "Cancel". Click pe OK, si ai oferit fundita.

Sper ca te-am ajutat.
O zi buna!

17 răspunsuri:
| allleeeee a răspuns:

In partea dreapta a raspunsurilor iti apare o funda gri. Dai click pe raspunsul caruia vrei sa ii dai funda.

| xClementine a răspuns:

Pai de exemplu, cand postezi o intrebare, mai jos iti vor aparea o serie de raspunsuri. Le citesti cu atentie si care crezi ca s-a apropiat cel mai mult de raspunsul dorit sau este chiar raspunsul corect primeste fundita. Fundita o gasesti in dreapta fiecarui raspuns. Apare ''Declara raspunsul castigator''. Dai click acolo si gata. happy Succes si bun venit printre noi. big grin

| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Pai in dreptul raspunsului, mai exact in dreapta apare o medalie asa mai portocalie daca stai cu cursorul pe ea sau daca nu e asa putin staersa. Si daca vrei ca acel raspuns sa fie cel care iti place tie mi mult sau cel care te-a ajutat cel mai mult, cel de la care ai inteles cel mai bine dai click pe medalia aia. Si o sa te intrebe: Esti sigur ca vrei sa alegi ca acesta sa fie raspunsul castigator?Si daca esti sigur dai pe ok.Si gata I-ai dat o fundita(asa se numeste medalia aia) persoanei respective.

Oricum, daca nu ai inteles ceva sa ma intrebi.

Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!happy

| nevermindpeople a răspuns:

Daca ai pus o intrebare vei primi raspunsuri si in dreptul fiecaruia va exista cate o funda. Alegi raspunsul pe care il consideri cel mai bun si folositor tie si dai clic pe funda din dreptul lui si apoi confirmi din ferestruica ce-ti apare. Funda respectiva isi va schimba culoarea, celelalte funde vor dispare si raspunsul va fi mutat pe primul loc, imediat sub fereastra pentru raspunsuri. La intrebare se poate acorda funda numai unui raspuns. Pentru alte nelamuriri poti citi raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE. Numai bine!
Poti sa incerci pe mine.smug

| doroteea a răspuns:

Dupe ce pui o intrebare si citesti raspunsurile, te orientezi la rasp care il consderi cel mai bun si in dreapta lui este o funda apesi pe ea si dai ok tongue.

| Nume a răspuns:

Apare mare in partea > langa raspunsul unui utilizator

| oana7335 a răspuns:

And pui o intrebare si primesti raspunsuri iti apare intr o parte "declara raspunsul castigator"... dai acolo si gata:d

| Roxysad a răspuns:

Pai langa fiecare raspuns vei vedea cate o funda gri. daca apesi pe ea ai dat funda. ok?
P. S*:MIO DAI?

| pink_7086 a răspuns:

Buna!

pai atunci cand ai primit un raspuns la o intrebare, in dreapta raspunsului scrie ''alege raspunsul castigator'' ...ca sa te lamuresti intra pe ''intrebari frecvente''winking

sper ca te-am ajutathappy

pa-pa:-H

| keissy a răspuns:

Cand dai pe intrebare si vezi mai multe raspunsuri, obsevi ca scrie in dreptul fiecarui raspuns,,, alege acest raspuns castigator" si in dreptul lui este o funda, apesi pe medalia aia si astfel dai funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.nici eu nu prea stiu exactlaughing, dar din cate stiu, ca m-am informat de la cineva.Deci cand iti da cineva raspuns la intrebarea ta, chiar in partea dreapta a paginii, a raspunsului e un fel de fundita unde scrie,, Declara raspuns castigator" acolo este funda

| Anonymous56 a răspuns:

In partea dreapta la fiecare raspuns este o funda.
Dai click pe ea in dreapta oricarui raspuns ti se pare ca e cel mai bun.

| Impossibl3 a răspuns:

Cand iti raspunde candva la intrebare iti apare in dreapta o fundita dai click pe ea:d Fundabig grin?

| Anca15 a răspuns:

Pai declari raspunsul castigator...asa ai mai facut asa ceva?
in dreapta se gaseste cand dai cu mous-ul se face portocaliu!
imi dai funa aceea acum? pe care scrie 1?
fundita?!

| alebib a răspuns:

Daca ai o intrebare si o postezi aici pe TPU cineva iti va raspunde la intrebare si daca raspunsul ti se va parea de folos atunci ii dai o funda. funda apare pe partea dreapta a raspunsului. Sper sa-ti fir de folos raspunsul meuwinking love struck

| nihilius a răspuns:

Cand cineva da un raspuns la o intrebare iti arata in dreapta raspunsului,, Declara raspuns castigator". Imi dai mie o funda?

Întrebări similare