| box a întrebat:

inca o intrebare pentru cunoscatorilaughing am un prieten... ( sa trec direct la subiect) sunt substante care iti provoaca agresivitate, curaj? de ex am auzit ca vinul + mierea provoaca agresivitatea. ( asta mia explicat unu cu care am fost la o bataie si am servit inainte vin + miere) deci ori ma mintit(sa nu fi fost altceva in vin ) ori chiar e adevarat, vreau sa stiu ce altfel de substante ati mai pot provoca agresivitatea asta. dau funditahappy

3 răspunsuri:
| AlerimxD a răspuns:

Vinul provoacă doar beţia care are mai multe faze. http://unzambet.com/2010/10/etapele-betiei-hac.html
Agresivitatea nu este provocată, ci este pur şi simplu înăuntrul unei persoane care acţionează impulsiv. Probabil prietenul tău a vrut să facă o glumă prefăcând-se... agresiv.
Xoxo.

| box explică:

Deci eu eram agresivstraight face am devenit foarte agresig straight face si nu am baut mult un pahar? doar atat...

| mdaria a răspuns:

Substanţele nu provoacă agresivitate. Agresivitatea există, poate doar dacă consumă prea mult vin agresivitatea nu mai poate fi controlată şi iese la suprafaţă, asta fiind o problemă pe acre persoana în mod constant încearcă să o ascunde, în loc să încerce să o vindece...
Nu crede chiar tot ce ţi se spune. Mierea este un bun tratament, care vindecă, şi vinul este bun, însă în cantităţi mici.