| Ali55 a întrebat:

Buna la toti! As vrea si eu niste cuvinte frumoase spuse din suflet pe care sa le dedic unei persoane pe care o stimez mult, sa fie ceva extraordinar, mersi. anticipat.

Răspuns Câştigător
| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Pai daca vrei sa fie din suflet, ar trebui sa te gandesti tu la astawinkingwinking. O sa-i placa foarte mult daca e ceva spus din sufletul TAU. Iar daca nu stii si vrei neaparat cauta pe google, unele sunt chiar frumoasehappy. Stiu ca nu te-am ajutat, si imi pare rau.dar.eu una asa cred ca e cel mai bine.Sa spui TU ceva din suflet.Pa-pahappy

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Daca o stimezi atat de mult dc nu ii spui cu cuvintele tale?

mira
| mira a răspuns:

Fii mai exacta.Este vorba despre o persoana pe care o stimezi sau o iubesti? Este mare diferenta intre cele doua situatii si asta trebuie sa se reflecte si in text.

| MidnightLady a răspuns:

Hai ma, tu vrei cuvinte din sufletul meu sa le dedici unei persoane?! Da' ce, neuronu' tau e in vacanta, nici atata lucru nu mai stiti fara net?

| MidnightLady a răspuns:

Adevaru-i ca n-ai zis nimic de al meu suflet. Da' poate ma inveti si pe mine, cum as putea spune cuvinte frumoase din sufletul tau, de exemplu, ca eu asta n-o mai stiu, cu toata desteptaciunea mea.

| Dumnezău a răspuns:

Daca Dumnezeu m-ar pune sa aleg intre o zi cu tine si apoi moarte si 100 de ani fara tine, as alege prima varianta. happy

| Ali55 explică:

Bre MidnightLady te crezi asa desteapta,(sper ca esti fata) am zis eu ceva in intrebare se sufletul tau? hai ca ma faci sa rid, nu-ti convine nu raspunde!

| Ali55 explică:

Este invirsta, si o stimez as putea spune ca si o iubesc, dar ca pe sora!

| Ali55 explică:

Hai ca am venit si invatatoare pentru MidnightLady! uite ce ti-oi spune, puteai sa iei niste cuvinte frumoase spuse din suflet de pe net, cum a spus si alexandra ca sunt o multime de cuvinte frumoase, pur si simplu eram plictisita si vroiam sa vad si eu parerea voastra plus la asta sa ofer si o fundita!

| georgy4005 a răspuns:

Tin chiar mult la tine.si nu zic asta doar ca sa te fac pe tine fericit. Iti multumesc ca existi este deja ceva foarte mult. cu tine langa mine am toate visurile mele in mana!