anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!happy
M-am tuns ca noul look al lui Sore, si urmeaza sa merg pe platouri b-)
Am si eu o intrebare, ce sa fac sa ii arat Soricicai cat de mult o iubesc? M-am tuns ca ea,doar pentru ea,i-am cumparat o pernuta,un >lantisor,bomboane:[fara importanta,dar sa fie acololaughing]scrisoare,banner,flori! In scrisoare, mi-am spus toate sentimentele posibile! ..nu stiu ce sa mai facpuppy dog eyes. aveti voi idei?

18 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Ce fel de platouri? D-alea militare, d-alea de adus mancarea?

Habar n-am cine lula mea e Soricia... Dar, daca te-ai tuns ca ea, poti eventual sa-i demonstrezi ca n-ai personalitate, nu ca o iubesti laughing

| anonim_4396 explică (pentru IMC90):

rolling on the floor Draga, multi s-au tuns ca eawinking doar ca ea a adoptat de curand un stil nou,foarte extravagant,pe care nimeni nu l-a incercat pana acum, si o sa il incerc eu, crede-ma, nu o sa ii demonstrez ca nu am personalitatewinking o sa ii demonstrez ca o iubesc, pentru ca ea ii apreciaza pe toti cei care se sacrifica pentru eawinking

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

''Draga, multi s-au tuns ca ea''
Eu sunt ala care a afirmat ca 80% din romani sunt cretini laughing Nu m-ai nimerit cu explicatia asta
Si, insist sa-mi spui who the phuck is Soricica happy

Sore alias Soricica, este una dintre personajele principale negative in serialul Pariu cu viata si face parte din LaLa Bandhappy
Stii ce nu inteleg? De ce se baga unii daca nu stiu.happy
Si ce nu e clar din"multi s-au tuns ca ea"? happy. Ca multe fete s-au tuns ca ea? Sau.ce ai, vrei sa iti desenez? Esti pe pastile?!

Pai, poate pen'ca ai pus intrebarea la o categorie total nepotrivita? Te-ai gandit ca nu toata lumea stie ce-i aia pariu cu viata? laughing

Am gresit categoria, acum am vazutlaughing
Cauta pe nethappy Sore Mihalache, sau uita-te la Pariu cu viatahappy
E pentru toate generatiilebig grin
Si acum, ca stii cine e Sore, imi poti da un sfat?laughing Te rogpuppy dog eyes

Pai aia oricum nu da 2 lei pe fani, cum nu dau nici politicienii 2 lei pe alegatori. Atata vedetele cat si asa zisele vedete sunt mari grupuri de snobi.
Sfat personal : gaseste-ti prieteni adevaratiwinking

Am prietenilaughing
Multi,"fara numar"laughing
Dar este idolul meapuppy dog eyes
Si as vrea sa fac ceva special pentru ea, si ea isi iubeste fanii, e diferitahappy
Merci oricum oh go on

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Idolul* scuzebig grin

| GabiiHaș a răspuns:

Spune-i ca i ai vrea sa fiti cele mai bune prietene, si ca tu crezi ca esti cea mai mare fana a ei..stii,si cand ii dai florile o pupi pe obraz...chestii d-astea

| Demise a răspuns:

O să te creadă obsedată. Cine ar vrea să arate cineva ca el?

| anonim_4396 explică (pentru Demise):

Nu o sa ma creadahappy obsedata. Este vedeta, si multi s-au tuns ca eawinking, doar ca nimeni nu a incercat stilul ei nou, care este mult mai exatravagant, m-am sacrificat pentru ea!happy, si o sa apreciezewinking

| BloodMagickNecromance a răspuns (pentru anonim_4396):

''M-am sacrificat pentru ea.'' - Ba, nici voi nu mai stiti ce spuneti. Cum dracu' sa te sacrifici pentru ea? Ti-ai taiat vreo vena? Vreun picior? O mana? Ceva? Ai zis ca te-ai tuns ca ea ca o iubesti. Faptul ca te-ai sacrificat inseamna ca ai facut totul pentru a arata ca ea numai pentru ca esti o mare obsedata, nu ca iti place tie stilul ei. Ma, daca nu stiti definitia unui cuvant, nu-l mai folositi.
Acum sa-ti raspund la intrebare: Ce sa mai faci? Pai din cate am vazut eu ''Soricica'' e mai mult ca o Satana pentru tine. Taie-ti venele si scrie ''O iubesc pe Sore''. Asta inseamna a se sacrifica, in termeni mai tehnici.

| anonim_4396 explică (pentru BloodMagickNecromance):

Auzi, stii ce era mai frumos?
Sa nu te bagiwinking
:*

| Demise a răspuns (pentru anonim_4396):

Ştiu că este vedetă. Mai bine te-ai duce la prietenii tăi şi nu să umbli după una care are atâtea fane pe care nici nu le cunoaşte. Are şi ea viaţa ei, tu o ai pe a ta.

| BloodMagickNecromance a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi, stii ce era mai frumos? Sa nu mai pui intrebarea. Eu am raspuns, pentru ca sunt utilizator al site-ului, si am dreptul. Deci daca taceai, filosof ramaneai. Te simti cu musca pe caciula si imi dai cu jet? Scuze, n-ai reusit. happy

| anonim_4396 explică (pentru BloodMagickNecromance):

happy. Se aplica la tine "Daca taceai, filosof ramaneai"xD
Si eu am dreptul sa pun intrebarea, deciwinking
Nu-ti ocnvine, mars.:*

| dydiana a răspuns:

Buna! happy ai putea sa te imbraci si ca ea sa ii adopti stilul, si sa ii adopti chiar si comportamentul daca vrei.