| KInderel a întrebat:

ma puteti ajuta? cum vad daca cine va mia vazut hi5

Răspuns Câştigător
| SupCow a răspuns:

Da te putem ajuta happy
pai cand intri pe hi5 nu te da direct la tine pe profil te da cum ar venii la intrare laughing
si acolo scrie incarca poza tec etc... si acolo scrii deti monede si te uiti acolo unde scrie in stanga
Vizitatori profil

* Total: 602
* De la 01. 12. 2010: 6
* Vezi vizitatorii recenţi »

si dai pe vizitatori recenti:*:*
sper ca te-am ajutat happy

8 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Simplu urmeaza pasi :
1.Intri pe hi5-ul tau!
2.La profilul tau e un hi5 mare scris dai pe el
3.In stanga scrie putin mai jos :Vizitatori profil si vizitatori recenti dai pe vizitatori recenti si iti apare de saptamana asta de acum 1 saptamana. de acum 2 saptamani. de acum 3 saptamana

| CybeRAthlete a răspuns:

Apesi pe "hi5" si ai putin mai jos " vezi vizitatori recenti"
bafta

| rapidist a răspuns:

Sall, pai intri pe hi5 si undeva in stanga scrie:vizitatori recenti. dai clik si iti arata pe saptamani.

| DE3a94 a răspuns:

Dai la prima pagina si undeva in stanga sub mesaje aplicatii etc scrie cine mi-a vazut profilu sau daca ai in lb engleza home->profiles visitors...

| BoierBibescu a răspuns:

Pai cand intri pe hi5 dai click pe HI5 de langa profil si in stanga mai jos ar trebui sa iti apara vizitatori profil si ai acolo Vezi vizitatorii recenţi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciao, hello sau cum zic uh happy asa ...intri pe hi5... ti se deschide acolo sus de tot in susu paginii este o reclama, mai jos este asah HI5, profilul meu, prieteni, jocuri, si magazin big grin dai pe HI5 si ti se deschide o fereastra, undeva mai jos arata ce statusuri si-au pus prieteni, sau ce fac ei, mai sus arata ce faci tu, cu un rand mai sus scrie vezi vizitatorii recenti si iti da pe saptamani in paranteza scrie cati vizitatori ai avut! happy sper ca am fost de ajutor!

| Iullyka_7527 a răspuns:

Pai. acolo... unde iti scrii starea. da nu pe profil. sper ca si unde. iti apare cate vizualizari de profil ai si cand ai intrat ultima data. si ai acolo"vizitatori recenti"happy...bftlove struck

| pitica_6943 a răspuns:

Cum intri pe profilul tau dai pe hi5 este scris in stanga mare apoi dai in jos si vezi undeva tot in stang vizualizeaza vizitatori recenti dai acolo si vezi pe saptamani cine ti-a vazut hi5 big grin