anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma tot intrebam.aseara m-am uitat la emisiunea lui Dan Negru, "Te pui cu blondele?" si ma intrebam. Apar blondele, se aseaza fiecare la locul ei si cei cu care concureaza in cazul de aseara Adriana si Ana Maria isi aleg intrebarile. Intrebarea este, de unde stiu acele tablite ca sa le spun asa [unde apare acel X ca fiind raspuns gresit si bifat ca fiind raspuns gresit ] ca blonda a stiu sau ca nu a stiut? nu i-a dat nici un timp de gandire.Am nelamurirea asta. Daca stie cineva va rog sa spune-ti!

4 răspunsuri:
| SDC a răspuns:

Pai la runda 1 asta de care vb tu,blondele raspund inainte la toate intrebarie, si sunt asezate dupa cate raspunsuri corecte au dat, blonda suprema a dat cele mai multe raspunsuri corecte la teste!

| AndreYutzUU a răspuns:

Au ei metodele lor,ce ar fi sa arate la toata lumea cum unu sta, se uita la emisiune, si cand zice ca a gresit da acel x?

| Andradadamaria a răspuns:

Tu te reeri la partea 1 cand sunt toate pe scari... daca da ele raspund la toate intrebarile din acea varianta inainte de concursul filmat si le apare atunci corect sau gresit sper ca te-am ajutat

| bambii11 a răspuns:

Paii...emisiunile astea nu sunt in direct, iar Dan ia tot ce ne intereseaza pe noi.adica emisiunea cu rasp. rapide pentru ca daca le-ar lasa timp sa se gandeasca ar dura 2 ore. Tablitele alea pot arata diferite semnee si raman la ideea mea, dan vede rasp. si apasa butonul de corect sau gresit.