Nu se compara, Tutu fara discutie
)
Are talent-ul in sange!
Madalina este o stripteuza cu o istorie trista care oricum cu ocazia asta sa lansat!
Trebuie sa ii votam pentru talentul lor nu pentru istorie ...Madalina are meritul sau talentul de luptatoare, nu s-a lasat batuta si dupa atatea operatii a continuat si ne-a aratat de ce este in stare dar oricum este mult sub talentul lui Tutu!
Cu siguranta pe domnisoara Felea deoarece este vorba de arta, talent, putere fizica si o mentalitate de invingator. Tot respectul pentru Tutu Adrian dar acele versuri puteau fi scrise intr-o noapte nedormita. In plus, juriul a apreciat foarte mult versurile pentru ca incepuse cam slab sa cante!
Parerea mea. Rog ca nimeni sa nu se supere!
Tutu Adrian, pentru ca are o voce superba si mai ales are talentul de a compune melodii atat de frumoase...cu care ne'a uimit pe toti.Se vede ca are un trecut trist din versurile pe care le compune iar atunci cand a compus acele versuri le'a compus cu gandul la parintii sai care il privesc acum din cer si ar da orice sa ii readuca inapoi. Daca va castiga acest concurs se va simtii implinit fata de parinti si fata de propria persoana.Merita din plin sa fie invingatorul acestui concurs iar viitorul ii va surade si ii va da sansa sa o ia de la capat...
Pe Tutu Adrian
!
Pntru ca m-a impresionat. E atat de sufletist siasta arata doar pe scena.
Munceste de mic. Imi dau lacrimile cand ma gandes ce copilarie a avut. Parintii lui au decedat cand el era mic... Ce poate fii mai rau de atat? Sper din tot sufletul ca publicul sa-l alege
Lil Shean (Tutu Adrian) e mai bun, e un M.C talentat, prin romanii au talent a adunat atat de multi ascultatori incat altor M.C le ia 4-5, un exemplu este S.R.G. care cred ca face mixtape-uri din 2006 si doar acum a scos un album oficial pe care incearca sa-l vanda. Lil Shean chiar daca nu castiga ar fi prost sa nu incerce sa devina un rapper oficial si sa vanda. Oricum, il votez in finala si sper ca tu sa faci la fel
Lil Shean (Tutu Adrian) e mai bun, e un M.C talentat, prin romanii au talent a adunat atat de multi ascultatori incat altor M.C le ia 4-5, un exemplu este S.R.G. care cred ca face mixtape-uri din 2006 si doar acum a scos un album oficial pe care incearca sa-l vanda. Lil Shean chiar daca nu castiga ar fi prost sa nu incerce sa devina un rapper oficial si sa vanda. Oricum, il votez in finala si sper ca tu sa faci la fel
Tutu adrian pentru. ca mi-a venit sa plang cand am auzit povestea lui si mi-a placut si muzica foarte mult
Buna! Tutu Adrian.
De ce?
nu prea stiu a ajuns foarte mare de la prima aparitite.numele lui de scena este Lil Shean.eu pe Adrian las alege.
Pa, pa.
Tutu adrian.![]()
pentru ca e talentat scrie versuri cu pasiune are o poveste cutremuratoare... si are muzica in sange.
vorba lu andra " vad in tine un viitor eminem al romaniei"
Raspunsul meu e evident-Tutu Adrian e cel mai bun.Cred ca deja ti-ai dat seama care dintre ei,dupa raspunsurile celorlalti utilizatori.El este foarte dragut,compune singur cantecele,stie sa danseze foarte bine, stie sa cante foarte bine si in plus parintii lui nu i-au fost alaturi de la o varsta frageda. Sper ca publicul si juriul sa tina cont de aceste calitati si sa il voteze in finala. Sper ca el sa fie castigatorul Romanii au talent, fiindca merita pe deplin asta. Funda?
Tutu Adrian, deoarece :
1.are vocea potrivită
2.are atitudinea potrivită şi transmite multe sentimente frumoase, nu vulgare cum face de obicei hiphop-ul şi ne învaţă lucruri pe care noi le uităm uneori
3.are capacitatea de a creaşi de a transmite ceva
Şi de ce nu am ales-o pe Mădălina :
1.este foarte emotivă şi prin dansul la bară nu se transmit prea multe sentimente. este un talent şi punct
2. numărul de elemente şi talente... este limitat. nu ne putem astepta deccat la un dans la bara, pe cand la Adrian putem vedea orice un dans, un cantec, o scena, o parodie etc
Asta e părerea mea daca nu convine nu tineti cont... fiecare are preferintele lui, nu?
Tutu Adrian pentru ca este din focsani si este dragut(app eu sunt tot din focsani)deci Focsanenii au talent sau Vrancenii au talent![]()
Este o intrebarea grea
amandoi sunt foarte buni. Eu as alege pe Tutu Adrian, deoarece are talent cu adevarat.
Tutu Adrian deoarece este chiar un talent pe cand la Madalia Felea este vorba de munca si dedicatie nu de talent pur
CrEaTzA19 întreabă: