| Bot a întrebat:

Buna pentru jocurile tari naruto vreau sa imi iau o consola, nu ma pot decide dc ps sau xbox 360.Si dc ps, ps2, 3/ psp?

Răspuns Câştigător
| 3thera a răspuns:

Psp=NU! Are niste grafice...asta e doar de luat in vacante sau asa.
Ps2=Nu foarte vechi, dar nici nou...si oricum nu prea se mai fac jocuri pentru asta.
Ps3 si Xbox 360 da.De ce? Pentru ca sunt cele mai bune console de acum pe piata si pentru astea se fabrica jocuri noi la ora actuala.
Si au si cele mai bune grafice.Deci va trebui sa te decizi, pe care il vrei.Va trebui sa te informezi bine, pentru ca unii prefera Xbox 360, iar altii Ps3.Depinde de care are respectiva persoana.Ambele sunt foarte bune, doar ca Ps3-ul are in plus fata de Xbox 360 blu-ray, care face graficele si mai frumoase.
Si atat, in rest jocurile sunt cam aceleasi.Acum depinde ce preferi.

Oricum Naruto Shippūden:Ultimate Ninja Storm 2 e si pentru Ps3 si pentru Xbox 360, chiar daca original seria Ultimate Ninja Storm era Ps3 exclusiv.Li s-a facut si alora de la Bandai mila, pentru ca jucatorii de Xbox nu aveau inca joc Naruto Shippūden, asa ca l-au facut si pentru Xbox.

-Jocuri Naruto&Naruto Shippūden pe Xbox 360:
1) Naruto:The Broken Bond (Este doar din seria Naruto.Incepe cu lupta dintre al treilea Hokage si Orochimaru si se termina la Naruto vs Sasuke, atunci cand pleaca Sasuke cred)
2) Naruto:Rise of a Ninja (Doar din seria Naruto, incepe de cand e Naruto la Academie pana la lupta lui cea mare cu Gaara. Dar nu arata prea bine jocul din cate am vazut pe Youtube)
3) Naruto Shippūden:Ultimate Ninja Storm 2 (Incepe de la inceputul seriei Shippūden pana la episoadele actuale, de dupa lupta lui Naruto cu Pain.Am jocul asta pe Ps3 big grin)

-Jocuri Naruto&Naruto Shippūden pe Ps3:
1) Naruto:Ultimate Ninja Storm (Incepe de la inceputul anime-ului pana la sfarsit, adica lupta lui cu Sasuke parca, atunci cand a plecat.Si apoi mai faci misiuni in sat etc.Il am si pe asta pe Ps3)
2) Naruto Shippūden:Ultimate Ninja Storm 2 (Am zis mai sus).
Si probabil ca o sa apara si Naruto Shippūden:Ultimate Ninja Storm 3 la cat succes are 2-ul, dar inca nu s-a anuntat nimic, ca na, de-abia a aparut 2-ul.

Uita-te pe Youtube pentru gameplay, ca sa vezi cum arata jocurile de mai sus. Oricum iti zic ca majoritatea jucatorilor de Ps3 si Xbox au Storm 2-ul, e super. Cel mai bun joc Naruto de pana acum.
Si jocurile cele mai bune din seria Naruto simplu dupa parerea mea sunt Naruto:The Broken Bond(de pe Xbox 360) si Naruto:Ultimate Ninja Storm(de pe Ps3). Broken Bond are storymode-ul mult mai bun, iar Storm-ul are graficele si stilul de lupta mult mai bune.Adica luptele in Storm arata aproape ca in anime, cu stiluri proprii.

Daca iti iei Storm 2 pe Ps3 sa ma anunti si pe mine ca sa jucam online, daca vrei.
Sper ca te-am ajutat si sper ca n-am scris prea mult laughing

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iati ps3 daca iti permite bugetul, Xbox 360 i se arde placa baza cand se aprind cele 3 beculete, ceea ce la ps3 niciodata nu se intampla asa ceva.

| 3thera a răspuns:

Uite o comparatie buna intre Broken Bond si Storm:
http://www.youtube.com/watch?v=-9SvmFqNdAQ&feature=related
Primul Sasuke e din BB, iar al doilea din Storm.
Deci evident ca Storm arata mult mai bine.
Dar daca vrei un joc Naruto action/adventure/exploring-ia Broken Bond pe Xbox. Daca vrei fighting game-ia Storm pe Ps3.

Oricum Storm 2 are de toate.

| 3thera a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=eMyF_uSWNrc&feature=related
(vezi ca video-ul asta nu are calitatea foarte buna)

| 3thera a răspuns:

Si oricum daca ai bugetul mai limitat, ia-ti Storm 2 si gata.

| Maryabaii a răspuns:

Xbox 360 simti ca esti in joc
psp e pentru vacante si te plictisesti mult prea repede.
ps2 e invechit
ps3 nu am incercat inca.

| Bodu90 a răspuns:

PS3 cu siguranta, grafica mai buna, are si blu ray.
http://www.youtube.com/watch?v=LEwVI-W5pac

| MrWicked a răspuns:

Xbox360 normal