În momentul în care se postează întrebări care aduc slavă religiei creştine, acestea sunt lăudate. Când se pun întrebări care pun la îndoială valorile religioase ale majorităţii îndoctrinate de-aici, acestea sunt şterse. La fel se întâmplă cu răspunsurile.
Şi s-a mai întâmplat în cazul unei întrebări cu o tanti de 20 şi ceva de ani care avea deja 2 copii şi era gravidă cu al treilea şi se plângea că soţul ei devine distant şi că se poartă cam urât cu ea. Cea mai mare parte au consolat-o şi victimizat-o că "vai săraca de tine" şi abureli de genul şi au sfătuit-o să divorţeze. Câţiva dintre noi însă i-am spus că este şi vina ei şi i-am spus să nu mai facă al treilea copil şi să înţeleagă că nu a turna plozi peste plozi e scopul unei căsnicii şi că poate bărbatul ei s-a cam frustrat văzând că aceasta nu se mai opreşte din turnat copii.
Am fost cenzuraţi (eu şi alţi doi utilizatori) fără regrete iar acum nu mai putem posta niciun răspuns la vreo întrebare pusă de utilizatorul cu pricina.
Cam atât. În general pe considerent religios (inclusiv atunci când vorbesc despre avort ca un lucru pozitiv) am întâmpinat probleme cu cenzura. Sănătate.
Dupa cate vad, intrebarea a fost discutata si ti-a fost recomandata pentru a putea fi postate raspunsurile ca fiind justificate.si sunt.culmea e ca numai o tabara, a inceput sa tipe sa acuze si sa vina cu exemple indubitabile.mai asteptam, poate iasa un razboi religios iarasi. uite si eu personal am intors obrazul celalalt asa cum ne invata religia asta fanatica. dar am ajuns sa ignor. tie-ti raspund fiindca da este un gen de cenzura. dar daca te uiti la cei suspendati, vei vedea de ce exista si asa ceva avand in vedere varsta unor useri.
Numeexistent2 întreabă: