| adrili10 a întrebat:

Buna seara TPU am un cont farmerama si vreau sa il vand am pe el la copaci:de toATE felurile poate 1 fel sau 2
animale la fel cateva nu am cum ar fi caine pisici vulpi si de astea.parcul am destule si la vrejul magin am un stagiu.complet.
198 de stelute 1 mamudea si 214.282 de gologani plante am de toate.si mestesuguri :1 clatita de ciocolata 4 langos 1 turta dulce 1 paine cu morcovi o placinta cu mere si zucinii 1 cozonac o placinta cu foi 6 mufini de capsuni o paine cu ovaz o placinta cu ananas o prajitura cu branza si cirese o chifteluta de pranza o placinta cu zmantana o placinta cu dovleac un gem de lavanda 3 gem de dovleac 1 jeleu rozaliu 2 dullceata de gutui 2 sirop de ciocolata 3 gem de mere 1 gem de iarna 2 lichioare de oua ge de trandafiri 4 chatin de rosi 5 chutyne de mere si morcov 18 ghivece flori estival si un bowle rosu
. SUnt nivel 68 si app la bahana la fel nivel 16 si animaele care se pot face pana acolo. Cam cat ar costa. FUNDA.

1 răspuns:
| Luminou a răspuns:

Nu cred ca ti l-ar cumpara cineva, poate schimb de conturi. Oricine poate sa faca toate aste aintr-o luna si nu cred ca ai putea sa-l vinzi prea usor.

Întrebări similare