Salut Razvanele.''amicul asta, e pur si l simplu un tampit, ca restul.Ia cateva lectii de baza pentru aparare.Umbla cu ceva la tine. Timpul trece si le rezolva pe toate.Si daca vrei, si cu Politia.
Fa o plangere la politie impotriva amicului tau,ca vorba aia:"cine fura azi un ac,maine fura un gansac!"
daca iti este prieten renunta sa mai umbli cu genul asta de pameni.
inscriete la niste cursuri de autoaparare gen TKD,wing chun aikido, ju-jistu, daca nu ai bani ai pe youtube filmulete cu antrenamente poti invata cateva reguli de baza...
Ar trebui sa porti la tine mereu un sprey cu piper.
E foarte bun pentru cazuri din astea.
Ar trebui sa-l reclami la politie, pentru ca poate fi considerat un pericol public.
Sper ca te-am ajutat:*
Du-te la lectii de karate sau poti lucra acasa muschii ca sa-l termini dintr-o lovitura, sau pe calea pasnica (dar inutila) poti chema politia.
Sa intri tare in el. Dai in gura, altfel nu ai ce face, si ai grija sa fie singur
A facut asta pentru ca e un hot nenorocit si te-a vazut pe tine putin mai fraier!
... daca vrei sa nu ti se mai intample atunci ia 10 prieteni si bate-l pana nu mai misca!
...asta e legea strazii...
Bun bun fac plangere.M-am gandit si eu la asta...Dar politia in afara de o amenda serioasa (ma gandesc) nu prea are ce sa mai faca...Si dupa tot eu am de suferit pentru ca va veni la mine de data asta pe bune:-s
Daca are cutit fugi. Daca n-are si se i a de tine si tu crezi ca nu il poti bate...nu stai sa ii spui sau te lase-n pace sau sa te rotoiesti la el ca la o telenovelista... fugi!
Daca crezi ca te-ai saturat sa fii victima te duci frumos la sala te antrenezi, eventual incerci si niste cursuri de kick boxing.Nu karate sau alte porcarii care nu te invata nimic aplicabl in lupta de strada.
Muta-te din oras sau poarta cu tine o arma in caz de urgentza... funditaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA te roog!
Revin deci zici ca daca faci plangere tot tu o sa suferi, asa e ai dreptate, dar daca nu poti sa il eviti risti sa te ia tare la nesfarsit eu am patit-o mai demult cu un vecin rrom mi-a dat un pumn in ochi asa de smecher fara sa-i fi zis ceva.Am zis da-l dracu ca e vecin si daca il reclam ai da o amenda si se razbuna pe mine.Asadar nu l-am reclamat, si dupa un timp m-a atacat si lovit pe casa scarii intr-o seara si m-a talharit mi-a luat toti banii.