| lusyapupfitz a întrebat:

stie cineva id lui miley cyrus dar vreau sa imi dovedeasaca ca este ea adica microfon si web.please!
Ms pentru raspunsURI!

8 răspunsuri:
| SnicK a răspuns:

Ce viata...traiesc unii, victima internetului si al lui Miley. UNDE ESTI TU TZEPESH Doamne... UNDE?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OMG, nu il vei afla niciodata, doar id-urile fanilor care vor sa te pacaleasca.
Si pentru cei care zic ca nu are-BA ARE!
Ati vazut ca are cont pe facebook(desi sunt si acolo fani pacalitori laughing)sau twitter, pai alea se fac cu un e-mail, al ei; sau ce credeti si le-a facut pe e-mailul altcuiva? Sa fim seriosi!
Oricum n-ai ce sa vorbesti cu ea, ea nici nu stie ca existi.
Miley, ce ratata si losera!
OmG
worried scuze asta cred eu, poti sa dai la stupid de te spargi.
Bye!
happy

| mihaibrasov a răspuns:

Ma indoiesc ca Miley Cyrus sta pe mess, sincer. O supervedeta de calibrul ei are alte activitati : filmat videoclipuri, spart banii pe haine la Milano, drogat cu etnobotanice, filmat la serial, party dupa party si, o data la 2 saptamani arunca un ochi pe facebook unde citeste doar "i love you.", se simte mai bine si stinge calculatorul happy

| thegreatgatsby a răspuns:

Oh maaa Gaddd

| deeapa a răspuns:

Il am eu si mi-a dat web doar daca dai funda intai til dau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Thu nu sti inc ca se drogheaza? Intra pe miley cyrus drogata si uitate! Da si daca l-ai avea, crezi ca ar sta pe vizibil? Nu are chef sa vorbeasca cu fani nebuni ca tine, trebuie sa se drocgheza! Estii-)

| micheilla a răspuns:

Ce tot o criticati pe Miley? O cunoasteti voi personal? Ce tot o faceti drogata curva etc? Orice vedeta se drogheaza mai si un rapan se drogheaza da na. Si o cunoasteti voi persoal ca sa o faceti curva? Eu nu cred

| micheilla a răspuns:

Personal*