Daca ai pus o intrebare vei primi raspunsuri si in dreptul fiecaruia va exista cate o funda. Alegi raspunsul pe care il consideri cel mai bun si folositor tie si dai clic pe funda din dreptul lui si apoi confirmi din ferestruica ce-ti apare. Funda respectiva isi va schimba culoarea, celelalte funde vor dispare si raspunsul va fi mutat pe primul loc, imediat sub fereastra pentru raspunsuri. La intrebare se poate acorda funda numai unui raspuns. Pentru alte nelamuriri poti citi raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE. Numai bine!
In dreapta raspunsului meu este o funda gri, daca apesi pe ea se face portocalie. o sa te intrebe daca esti de acord sa alegi rasp ala castigator si u o sa dai da.
si asta e toata funda.
fundaaaaaaaaaaaa
Fundele se acorda celui mai bun raspuns spre exemplu daca tu pui o intrebare si primesti raspunsuri la ea poti sa acorzi funda celui mai folositor raspun si aceasta funda se afla in dreptul fiecarui raspuns si dai click pe ea si gata
Vezi ca in dreapta la raspunsul meu e o funda
daca dai acolo cel care a comentat primeste un premiu, daca ai foarte multe fundite poti fii expert TPU
sau utilizatorul anului
In dreapta răspunsului este o fundă, dai click pe funda răspunsului care crezi tu că marită fundă
Pui o intrebare iar cine iti raspunde si vrei sa-i dai funda poti sa-i dai, funda este in partea dreapta.
Pai cand raspunde cineva in partea dreapta iti va aparea funda si dai la raspunsul care crezi ca este cel mai folositor.
Uite: http://i32.servimg.com/u/f32/16/02/01/11/tpu_bm10.jpg
Pai dupa ce iti voi da raspunsul, imediat sau un pic mai tarziu iti va aparea sub el :
RASPUNSUL ESTE: Folositor Nefolositor Amuzant Inteligent Stupid
0 0 0 0 0
Si mai in dreapta este o funda gri, daca apesi pe ea se va face portocalie si te va intreba :
Esti sigur ca vrei sa alegi raspunsul ca fiind castigator?
Daca apesi OK, aceia este fundita! apropo sub aceea fundita scrie "Declara raspunsul castigator", iar pe funda este cifra "1"!
Daca ai inteles, as putea sa te intreb : Imi dai fundita?
Atunci cand pui o intrebare alegi cel mai interesant raspuns si ii dai funda. Daca cineva pune o intrebare pe TPU tu trebuie sa ii raspunzi atat cat sti dar raspunsul sa fie bine gandit si scris corect astfel primesti fund. Daca ai multe funde primesti statutul de expert TPU. Ca expert TPU ai 2 avantaje : respect si vei fi imbracat in portocaliu adica poza ta. Succes!
Buna Darliing in primul rand bun venit printre noi, in dreptul fiecarui raspuns este o fundita gri daca dai click pe ea si dupa aia ok imi vei da fundita este un fel de multumesc pentru cel care te-a ajutat. Fundita?
Funditele sunt voturile care le oferi pentru raspunsurile primite la intrebariile tale! In partea dreapta ai o fundita pe care daca te duci cu mouse-ul scrie "Declar raspunsul castigator!" aceea e fundita!
Este o funda gri langa fiecare raspuns. daca apesi pe ia devine portocalie si...bv,ai dat funda
P. S*:mi-a dai nu?
Te uiti la un raspuns si in stanga scrie declara castigatorul (declara castigatorul=funda) declarama pe mine ca sa vezi cum mergea treaba
Buna! Pai "funda" reprezinta raspunsul castigator la o intrebare. Cum poti da o funda? E foarte simplu. La o intrebarea pe care tu o pui, vei acorda un raspuns castigator pe care utilizatorii tpu.ro ti le vor da la intrebare. Si "funda" va aparea pe profilul utilizatorului care e primit-o.
Ave!