| RaluKkkk a întrebat:

Buna sunt un utilizator al acestui site si cand mai arunc cate un ochi la celelalte intrebari majoritate zic ceva de funda si itrebam ce e aia funda si la ce-ti trebuie?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!

P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.

6 răspunsuri:
| AndrutzaAndraAndrutza a răspuns:

Poi funda e atunci cand pui o intrebare si unul din raspunsurile pe care le primesti si iti place poti ca oferi o funda. Funda este in partea de jos al chenarului cu raspunsul.
Sper ca te-am ajutat.big grin

| Destyny a răspuns:

Cand pui o intrebare depinde cum o crezi...
si daca ti se pare un raspuns foarte bun ii poti da o panglica pe care multi utilizatori ai site-ului o numesc funda si iti trebuie ca sa fi un utilizator mai cunoscut sau asa ceva nu prea stiu ca nu am mai fost logata de mult timp

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Citeste raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE si o sa afli aproape tot ce te intereseaza despre TPU. Funda este un insemn care se acorda, de cel care a pus o intrebare, celui mai bun si folositor raspuns la acea intrebare(ori pe care el il considera asa), multumind in acest fel celui care l-a ajutat. Funda apare in dreptul fiecarui raspuns si se acorda dand clic pe ea si apoi confirmand acordarea. La o intrebare se poate da o singura funda, asa ca nu trebuie sa te grabesti s-o acorzi, asteapta sa ai mai multe raspunsuri, ca sa poti face comparatie si sa-l alegi pe cel mai bun. Numai bine!

| HoopaScz a răspuns:

Cand primesti funda inseamna ca raspunsul tau a fost apreciat si corect. printr-un numar mare de fundite devii expert TPU(adica esti destept/a)!

| kr.mdy a răspuns:

La oricare intrebare pe care o pui tu alegi cel mai convenabil raspuns si il premiezi cu o funda.

| SunnyFlame a răspuns:

Funda... e ca un fel de multumire
ca si o apreciere
pentru raspuns
si se afla in dreapta jos unde se termina rasp
deci imi dai?