| annnaaazzw791 a întrebat:

Buna TPU, am nevoie de ajutor! Doresc sa ma transfer de la Turism si alimentatie la Stiinte sociale. Dar problema este ca nu stiu la ce materii voi da diferente, am fost la liceu si nu mi-au spus ( si am intrebat). Ei au spus abia dupa 15 august, dar o alta problema este ca eu nu am timp sa invat tot in cele 2 saptamani. Am inceput cu latina pentru ca am auzit ca la ea dau sigur si mi se pare foarte grea…in cele doua saptamani sigur nu se prindea nimic de mine. Daca cineva care stie si doreste sa mi spuna… La ce materii voi da diferente? Cine a citit pana aici ii multumesc frumos! Aaah am uitat sa menționez ca acum trec clasa a 10-a.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic că nu are rost să te transferi pe științe sociale. Dai iei bac-ul, poți merge la ce facultate vrei.
Măcar la turism și alimentație ieși cu o calificare(bucătar, ospătar, etc).

| angel6lust a răspuns:

Tu fată da` ai mai pus deja întrebarea asta, ți se închide contul dacă o tot pui!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din cate stiu, diferentele se dau la materiile la care are teze profilul respectiv. Nu-mi amintesc ce era in clasa a 10-a, insa.
Materiile importante pentru stiinte sociale sunt lb romana, istoria, logica/psihologia, limbile straine (franceza-engleza) si geografia.

| darrio2007 a răspuns:

Ai mai intrebat si ti s-a mai raspuns. Ce nu ai inteles?