| N0Nam3_1251 a întrebat:

Care este treaba aceea cu "dau fundita"? Ce este? pupici pentru cei care raspund.

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "multumesc" celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu. Cam atat.
Succes! Numai bine!

P. S. am vrut si eu un pupic, asa ca m-am bagat si eu in seama.winking

| alessia5158 a răspuns:

Gasesti aici toate raspunsurile legate de activitatea unui user pe acest site : http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente Numai bine!

| loricel a răspuns:

Raspunsurile folositoare se premiaza cu fundite.Cu cat ai mai multe fundite cu atat urci in rank si poti deveni expert TPU.

| zalisa a răspuns:

Un medicament pentru tâmpiți laughing

| Lalysuka a răspuns:

Atunci cand tu pui o intrebare si ceilalti iti raspund tu alegi un raspuns castigator si il recompensezi cu o fundita

| Crisyy a răspuns:

Pui o intrebare...si ai mai multe raspunsuri, trebuie sa alegi un raspuns castigator adica dai o fundahappy

| GrEeNHeArT a răspuns:

Pai treaba cu "dau funda"este asa ca un fel de premiu pentru raspunsurile cele mai bune dar la o intrebare nu poti sa premiezi decat un raspuns dar nu e obligatoriu sa dai fundalaughing

| midnight a răspuns:

Va sa convingi lumea sa-ti raspunda la intrebari spui: foonda, funda, fundita, fundoi, dau fundita etc. deci... dai fundita? :->

| DarkDream a răspuns:

Pai...Cand pui o intrebare poti da funda raspunsului care te-a ajutat vezi in dreapta raspunsului e o funda cu grii dupa ce dai funda se vede colorat happy nu poti da decat o funda pe intrebare big grin

| El33 a răspuns:

Pai funda se da atunci cand ai mai multe raspunsuri la o intrebare si ti se pare unul foarte bun si folositor il recompensezi cu o funda, dar numai un singur raspuns poate avea funda(la o intrebare)eu acum te intreb:funda?

Întrebări similare