| Cattuzu a întrebat:

de ce mie la messenger nu imi arata emoticoanele, in schimb imi arata un patratel cu un punct in el, si nu e o problema din messenger, pentru ca l-am ins de atatea ori si nu mergecryingcrying eu banuiesc ca ar putea fi ceva din cauza la vreun adoble sau ceva de genu

Răspuns Câştigător
| Sperman a răspuns:

Deci prima solutie ar fi sa faci asa : "Mesenger => Preferinte => Mail-uri" iar jos ai scris " Accept afisarea emoticoanelor" uita-te sa vezi daca e bifat. Daca da inseama ca nu e de la asta, ai o eroare.
Urmatoarea solutie ar fi : Instalezi Revo Uninstaller Pro, dezinstalezi Yahoo si bifezi la scan "Adveced" dupa ce termina de dezinstalat Yahoo dai scanare. A termiant scanarea si ti-a gasit fisere despre Yahoo, clik pe "Select All" si apoi "Delete". Eventual te duci si in "Program Files" si verifici daca mai este fisierul " Yahoo", daca da, atunci sterge-l. Dai restart la pc si apoi descarci Yahoo Messenger de pe net si il instalezi. Daca nu merge nici asa s-ar putea sa fie de la Yahoo, sa nu fie o versiune buna. Daca ai un pc decent iti recomand sa folosesti Yahoo Messenger 11. Daca pc-ul tau nu este unul mai performant foloseste Yahoo Messenger 8, este o versiune excelenta. Mi-a placut foarte mult, doar pe ea am utilizat-o. Dar de cand a venit 11 cu chesti noua de "Facebook", am zis sa-l incerc si nu am fost dezamagit, este foarte bun.
Bafta!

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E un messenger ciudat, cauta si tu varianta originala de mes.

| DeEAஐ a răspuns:

Ce mess ai? incearca cu 11, la asta nu au fost problemewinking