| BBoyBogdy a întrebat:

Buna TPU Uite cum sta treaba... eu am netul prin ClickNet. Asha si vreau sa imi fac un Server de CS 1.6, merge sa fac serverul darr, altii nu pot sa se logheze pe server, in plus un prieten de al meu are net prin cablu si merge la oricine serverul, cum pot sa fac sa mearga si la altiii serverul care il fac eu?, mersy, PLZ

Răspuns Câştigător
| apriores a răspuns:

Prin ClickNet ai un IP local, cel care ti-l da modemul si IP-ul extern, cel cu care iese modemul pe net. Depinde de modem cum poti rezolva problema. Ori asignezi ip-ul extern calculatorului tau, ori iti deschizi un port prin care ceilalti se pot conecta la tine. Treaba e ceva mai complicata daca n-ai mai facut chestii de genul asta pana acum si ca sa-ti ofer o solutie mai simpla, ati putea folosi toti Tunngle, intrati pe acelasi canal si face cine vrea serverul. E ca o retea locala. Daca totusi vrei sa creezi serverul pe direct, poti cauta pe google cum sa faci Port Forwarding pentru modemul tau: (de ex: thomson st516 port forwarding). Iar IP-ul tau extern ce trebuie sa-l dai celorlalti il poti afla pe site-uri ca: http://www.ip-adress.com

0 răspunsuri: