| DraGfirE a întrebat:

vreau sa va anunt ca eu am 54 de funde nu 50 ceva s-a intamplat cu sistemul vostru sau nu stiu de ce nu mi s-a pus alea 4 eu le-am numarat din raspunsuri castigatoare numarati-le si voi sa vedeti ca asa e si cu atentie sa numarati.

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu rezolvi nimic postand o intrebare, eventual sa scrii un mesaj din CONTACT, expui situatia, dai URL-ul contului si rogi sa o remedieze. Si la altii este la fel, de exemplu la mine am diferenta de peste 260 raspunsuri castigatoare. Candva se va remedia. Numai bine!

| Artemisia a răspuns:

Eu nu stau sa numar funde, eu ajut oameniwinking

| DraGfirE explică:

Dar ieri am avut 54 si acum 50 cum asa.

| Andarock a răspuns:

---> In ultimele saptamani s`au petrecut niste evenimente (neplacute ) pe TPU. sad
---> Funditele o sa-ti apara in scurt timp, deoarece moderatorii lucreaza inca la site-ul TPU si in curand toate problemele vor disparea. happy

---> Numai bine! puppy dog eyes

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ori e o defectiune la site, ori inca nu s-a actualizat. Oricum, de ce te intereseaza asa de tare ale funde, ca oricum adminii stiu cate funde ai daca aia te intereseaza. Chiar faci atata caz pentru 4 funde pe care oricum le detii?

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Nu stiu sa numar paicrying

| JoJo a răspuns:

Ce tot va preocupa fundele astea frate? Doar de asta stai pe TPU, sa-ti numeri fundele?!

| marianastepan a răspuns:

El are numai 50 iar eu am numai 3big grin

| artur99 a răspuns:

Sunt 50(vertical inmulțit cu orizontal).
Cred că sunt prea multe și nu mai încap!

| deyudeea_3652 a răspuns:

Ai numai 50winking

| Denisa_7866 a răspuns:

Salut, DraGfire te stiu! Is Mihaibig grin (first.cop90)