| Daniela_3940 a întrebat:

Stiu ca pe acest site sunt persoane serioase si experte in calculatoare care pot da sfaturi utile si corecte.Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceeasta problema. Acum 2 zile cand am deschis mess-ul am ramas uluita sa vad 4 id-ri de adaugare in lista mea, cum apare doar "next"nu am stiut cum sa evit, mentionez ca nu-i cunosc deloc. Am incercat cu DaB3 dar de fapt am aflat ca nu mai functioneaza ca atare nu am reusit sa ma scot din lista lor, am dat ignor dar tot mai primesc conversatii de la ei, in spam.Va rog mult sa-mi spuneti ce program mai este si cum pot verifica totodata daca m-am scos din lista lor si o sugestie daca se poate, cum sa evit daca mai apar astfel de id-ri necunoscute. Va urez o iarna placuta si cu sarbatori cat mai fericite!

6 răspunsuri:
| GogosikaInfuriata a răspuns:

Experte la calculatoare poate, serioase ma indoiesc laughing
Te-as fi ajutat din suflet daca stiam happy kiss

| EuAli a răspuns:

E un virus, sunt sigur, daca la "Ignore" tot mai ai conversatii de la ei.Scaneaza cu anti-virusul Kaspersky Internet Security 2011, eu il folosesc si ma pot baza pe el.Nu este gratuit, dar ai o varianta gratuita trial de 30 de zile complet functionala, fara nici o restrictie(adica merge ca si ala care il platesti)in care poti elimina virusii din Yahoo! Messenger.

| EuAli a răspuns:

Sau reinstaleaza DaB3.

| EuAli a răspuns:

M-am informat despre acel DaB 3, nu mai functioneaza pentru ca e vechi, iar yahoo messenger si-a schimbat protocoalele si modul de criptare.Nu stiu
alte solutii.

| deiu99 a răspuns:

E ca un fel de troian dar poti folosi orice antivirus daca virusul este "umbrit"(ca si hackerit)

| tatarusanu12 a răspuns:

Buna imi pare rau pentru tine dar nu stiu!

Întrebări similare