Uite draga mea, o sa fiu foarte explicita:
Uita-te putin mai in stanga si vezi o serie de optiuni(viz. profil, editare date logare, editare profil, mesaje etc). De acolo selecteaza "editare profil" daca vrei sa-ti modifici datele personale, si "editare date logare" daca vrei sa-ti modifici adresa de email si parola. Vreau macar o fundita pentru tot ce ti-am facut.Stii tu pentru ce.Hai,te las, numai bine!:*>
Sub "pune intrebarea ta aici " e o chestie cu nr de intrebari. Sub chestia aia e profilul tau si dai unde scrie EDITARE PROFIL. Fundita
Pai daca vrei sa schimbi parola sau email-ul intri la Editare date de logare iar daca vrei sa schimbi numele, data de nastere, etc dai la editare profil!
funda?
Depinde ce vrei sa schimbi, datele de logare ori datele de la profil. In primul caz intri la Editare date logare, in al doilea la Editare profil. Succes si numai bine!
Ai pe partea dreapta aici pe TPU pe orice pagina
vizualizare profil
editare date logare
editare profil
etc![]()
intra la editare date logare sau editare profil si schimba ce vrei tuh
fundita?
Intra pe pagina de start, sau nu neaparat, undeva in stanga ecranului e lista aia lunga portocalie, in capul careia scrie "logat ca..."si scrie numele tau. putin mai jos scrie vizualizare profil, editare date logare, editare profil, mesaje... la editare date logare. sau daca vrei sati scimbi numele sau poza, la editare profil
Intra putin la "Editare profil" sau "Editare date logare" in functie de ce schimbari vrei sa faci.
Buna! In stanga dai:Editare date logare sau editare profil![]()
De acolo vezi tu!
pa, pa.:*
Multumesc pentru toate raspunsurile
dar nu stiu cui sa-i dau funditza...toate sunt foarte bune
anonim_4396 întreabă: