| geanina_2349 a întrebat:

Buna! Va rog ajutati-ma mult, am mare nevoie

Ma numesc Geanina si in urma cu 4 zile mi s-a umflat una din labii, cea din partea dreapta, am mers la farmacie, unde am intrebat ce mi se recomanda pentru aceasta problema, am luat un unguent numit,"HEPIGEN LABIAL" si capsule vaginale,(cate un ovul intervaginal in fiecare seara), dar acum a inceput sa ma doara, atunci cand merg, cand stau jos si nu stiu daca este gravastept raspunsurile voastre va rog frumos!sad

Răspuns Câştigător
| overdoseofdreams a răspuns:

Posibil sa fie o infectie ceva, si parerea mea e ca ar trebui sa mergi la ginecolog, ca e mai bine...

7 răspunsuri:
| overdoseofdreams a răspuns:

Eu zic ca e mai bine sa intrerupi tratamentul si sa mergi la ginecolog, asta trebuia sa faci de prima oara...pentru ca farmacistele ti-au dat un tratament pentru ce le-ai spus tu ca ai, dar ginecologul te consulta si iti spune sigur ce ai si iti da si un tratament ok...curaj!

| Rizer a răspuns:

Du-te la ginecolog nu e de gluma...ai grija...

| geanina_2349 explică:

Imi este foarte fricasadsadsad

| geanina_2349 explică:

Eu am zis mai intai sa termin tratamentul pe care mi l-au dat cele de la farmacie si daca nu imi trece o sa fiu nevoita sa merg si la un ginecologsadsad! multumesc mult pentru raspunsurile voastre>

| geanina_2349 explică:

Da asta am sa fac maine...dar a avut cineva un caz asemanator cu al meusad?

| geanina_2349 explică:

Va multumesc tutror pentru sfaturi si vreau sa va spun ca am rezolvat aceasta problema,se agravase destul de mult,cand am ajuns la spital, mi s-a spus ca am bartolonita si m-au internat direct, a 2 zi m-au si operat facandu-mi acea incizie...acuma ma simt bine...

| Tina_7640 a răspuns:

Buna Geanina! Nu stiu daca ti-ai rezolvat aceasta problema, insa eu ma confrunt cu ceva asemanator. In urma cu 2 zile m-am trezit cu ambele labii mici super umflate, parca explodeaza, contact sexual, am avut cu logodnicul meu inainte cu 2 seri de intamplare iar tot atunci m-am si epilat. Din ce mi s-a spus este o posibila iritatie din cauza lamei de ras; ma dau cu crema de galbenele iar ieri am observat o usoara dezumflare. Cea mai nasoala parte este ca mi-a venit tot ieri...de obicei folosesc ob-uri. ieri am zis sa port absorbant ca sa nu inrautatesc situatia, insa am facut chiar mai rau; m-a iritat absorbantul,iar acum ma chinui sa introduc ob-ul,este foarte dureros, pana trec de labii apoi nu ma doare, nu stiu ce sa mai spun...e groaznic!