| andre3a_6862 a întrebat:

vreau niste statusuri foarte triste!

multumesc!happy

fundita!

Răspuns Câştigător
| natasha_2517 a răspuns:

Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine…O atingi pe ea dar ma simti pe mine…Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea…Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea…

5 răspunsuri:
| IDontCareeeeeeeeeeee a răspuns:

Buna!

As face orice sa te mai pot avea…chiar daca acum esti cu altcineva.

Cu greu urâm ce am iubit cu adevarat.

Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil, sa si-l petreaca pe al lui cu mine.

Cum e cind persoana iubita te ignora, cum e cind cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plinge dar n-ai ce sa faci! Iti vine sa urli dar te abtii, taci si plingi!

Desi nu este o boala de ochi, gelozia duce la orbire.
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti, adu-ti aminte ca ai facut-o deja.

•Ma indepartez incet, voi sterge tot, mi-e greu dar o voi face!
As face orice sa te mai pot avea…chiar daca acum esti cu altcineva.
Cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd.iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.

Nu te distruge pentru cineva ce nu te merita.
Oare de ce te-as astepta un veac? ...La naibaaa! Dragostea e doar un fleac!

Un prieten este alaturi de tine atunci cand nu mai e nimeni altcineva...

| Diaa1 a răspuns:

* Aerul din jurul meu e greu ca intr-o cusca si ma simt ca prins intr-un camuflaj al minciunii.
*Am un caracter puternic… imi place sa fiu EU… si nu arat nimanui tristetea din sufletul meu!
*Aripile ce mi le-ai dat mi s-au frant, iar acum sunt condamnat sa traiesc iar pe acest pamant…
*Azi este doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor ce vor urma…
* Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit!
*Cum este mai bine? Cu minciuna care ne zambeste fals sau cu adevarul care lacrimeaza sincer?
*Mi-ai vazut zambetul pe undeva? L-am pierdut aseara odata cu speranta de a te avea.
*Nu merita sa plangi pentru nimeni, caci cel care merita cu siguranta nu te va face sa plangi niciodata!

| natasha_2517 a răspuns:

Tot ce vad e firm…ard…vise… amintiri… sperante…cred ca un adio e cel mai bun… sad

| eliza94 a răspuns:

1.Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat…. "
2.Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang
3.Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete.
4. Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!
5.Imi cade o lacrima de suparare din ochi si nu stiu ce e cu mine. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…
6.Toate trec asa se spune, insa nimc nu trece fara sa lase urme
7.Am intrebari de pus,raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat
8.Cand iti va fi dor de mine adu-ti aminte de un singur lucru...m-ai lasat sa plec.
9.Ma inec in lacrimi d dor, Ma ineaca un aer prea trist, m`am obisnuit sa ador o iubire care m`a ucis.
10.Imi doresc sa trec prin razboi...noi 2...2 copii care viseaza la soare dupa ploi

Imi doresc sa trec prin razboi...noi 2...2 copii care viseaza la soare dupa ploi

Puteam sa infrunt o lume intreaga Si ceilalti sa nu insemne nimic Spuneam ca binele si raul imi sunt totuna Si chiar credeam ce spuneam. Acum am invatat sa tac

Si-ti lasa sentimen de dor,si te-neaca in pacat si te sinucizi usor cand ea spune c'a uitat tot ce a fost,ce s-a intamplat,tot ce-a daruit, amor curat, din rai furat pentru fata ce l-a uitat

Am invatat ca oricat as plange lumea nu se opreste din drum pentru durerea mea

Am invatat sa visez...Dar in acelasi timp invat sa tin ochii deschisi...Realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu …Dar o accept asa cum este

Sentimentele nu au pret...Au valoare, culoare. Ceva atat de simplu nu moare

A ars. si nu a ramas din ea. decat amintirea prea rece si trista, o simpla cenusa a unui timp fara nume. a unui popas fara urme.si-atat.

Sper sa iti fie de folosbig grin

Întrebări similare