Agop eu dau jumatate din cat dai tu si descarc de 2 ori mai repede decat tine. nu suport modemul de la upc. Si daca ai avut tu probleme nu inseamna ca au toti.
Sunt din Constanta, si am Pacris la Cablu Si Clicknet 6 Mbps ( download 6144 kbps, upload 512 kbps ). Cineva de la Romtelecom mi-a zis ca se lucreaza nu stiu pe unde si nu stiu de ce, cam vreo 2 ani de acum inainte si ca vor fi probleme cu netul - cade mereu ceea ce mi se si intampla
Salut eu sunt din braila agent vanzari la UPC sa stiti ca am intalnit sute de persoane care au plecat de la upc la rds si acum au revenit la noi din nou pentru ca rds-ul asa cum il lauda muti nu sunt seriosi au instalat tv la oameni telefonia nu le-au dat nici acum sau la care au dat se aude f prost cu ecou acum din data de 13 au scos cei de la upc un nou portofoliu cu preturi mai mici si serviciile mai bune de exemplu un pachet cu tv digital, internet, si tel :este 35 fara tv respectiv 43 cu tva acum depinde eu am spus minim sunt si preturi si mai mari dar si viteva la internet creste si la tel este f convenabil etc.
Salut eu sunt din braila agent vanzari la UPC sa stiti ca am intalnit sute de persoane care au plecat de la upc la rds si acum au revenit la noi din nou pentru ca rds-ul asa cum il lauda muti nu sunt seriosi au instalat tv la oameni telefonia nu le-au dat nici acum sau la care au dat se aude f prost cu ecou acum din data de 13 au scos cei de la upc un nou portofoliu cu preturi mai mici si serviciile mai bune de exemplu un pachet cu tv digital, internet, si tel :este 35 fara tv respectiv 43 cu tva acum depinde eu am spus minim sunt si preturi si mai mari dar si viteva la internet creste si la tel este f convenabil etc. uite nr meu 0741093179
Iti spun ca viteza la internet e ft buna (5-10 mb/s) Eu de exemplu Internet Tv si Telefon in jur de 50 lei noi. Din cate stiu nu trebuie sa platesti nimic in plus pentru ca ai alte televizoare.
anonim_4396 întreabă: