Vedetele starine nu au yahoo messenger ele au MSN.Deci nu stiu daca id-ul destiny.miley33 este adevarat pentru ca multi oameni se dau drept vedete. Daca vrei sa ''vorbesti'' cu vedete straine incearca pe website-ul lor.Multe dintre ele au twitter, facebook etc.De pe website-ul lor cauti twitter-ul sau facebook-ul lor, deoarece 100% trebuie sa aiba.Si in plus daca au MSN iti dai seama ca il stiu numa prietenii apropiati ale vedetelor pentru ca nu si-l expun pentru a fii inebuniti de fani. Sper ca te-am ajutat.Sarbatori Fericite!
Doamne Dumnezeule ca multi mai sunt straini de lumea asta! Mai fata cum ai aiba Miley Cyrus Messenger? Tu gandesti?
))Si'a batut unu joc de tine cum a vrut. auzi tu ca i s-a stricat camera. Si cat de fraier sa fii sa crezi? Eu nu cred ca tu ai trecut de cei 10-11 anisori! Si de ce ar vorbi vreo vedeta cu tine?
lol lol lol. raman socata uneori...
Nu are messenger ca asa il am si eu pe al lui"Justin"si cica este camera web stricata si trebuie sa si-o repare singur.lol ce copii!
Pai intrebarile stupide vin de la copii 10-13 ani, dar trebuie sa ii acceptam asa cum sunt.
Radeti voi da chiar mi-a dat webcam vreti sa vedeti uitati aici bagati id a lui emily osment si cand o prindeti cereti webcamul sa vedeti emily_emi_ly_moviexo
miley are un id
dar in nici un caz nu e cu miley sau alte cacaturi
nu il scriu aici din motive de securitate. dar daca te uiti pe paginile lor de internet ai sa vezi ca o sa gasesti adresele de mess destinate fanilor
Ea nu are asa ceva.Stai o clipa si gandeste! Cum sa vorbeasca o vedeta cu TINE?!?!?! OMG ce copii ![]()
![]()
вσмвσηιкα ¢υ ¢ισ¢... întreabă: