| octav005 a întrebat:

Buna ziua. Am fost la cineva în vizita si am ascultat niste muzica la un soundbar, unitatea acea lungă cu multe difuzoare si subwooferul. Nu mi sa.parut ceva spectaculos, decât acel bass de subwoofer, nimic mai mult, la un volum mai ridicat difuzoarele de la acea unitate soundbar nu se mai auzea cum trebuie.

Pentru mine un sunet de la un sistem HI-FI vechi, chiar si 2 x 20w cu boxe pe 2 s.au 3 cai, se aud mult mai bine si ma clar, inaltele se aud mai bine.

La acel sistem sounbar se mai putea adaugă si încă 2 boxe stânga dreapta. Care nu le avea. Pentru sunet dolby atmos.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ceva este modern si scump, nu inseamna ca este si mai bun (decat ceva mai vechi).

| octav005 explică (pentru Bula):

Destul de scump

Bula
| Bula a răspuns (pentru octav005):

Asa platesc nestiutorii... happy

| Frank51 a răspuns:

Soundbarul este făcut mai mult pentru look și ca să se potrivească frumos sub un televizor happy

Nu are cum să scoată sunet de înaltă fidelitate într-un volum atât de mic( mă refer la metri cubi nu la volum sonor).

Bassul se reproduce într-o incintă de volum mare, cu perete din lemn masiv, iar la înalte e nevoie de separare stereofonică, adică un unghi echilateral între sursă de sunet și ascultător.