| iulianmentol a întrebat:

Buna ziua, o intrebare.
Am o dubita,as dori sa fac transport cu ea, intrebarea mea este unde sau cum pot gasi curse? ( Doar in țară)

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iti pot da o idee dar e sezoniera:
sa fii transportator pentru micile aprozaruri, de la producatori. Te misti local, de obicei dimineata devreme.
Te poti interesa la Profi, ca punct de plecare.

Sau daca gasesti depozite, silozuri etc.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

De obicei la supermarket-uri, iti cere flota. Nu au ce face aia cu o singura dubita. Stiu asta pentru ca am un prieten patron care are 3 dube a cate 8 paleti fiecare. Si lui ii trebuie minim 6-7 dube ca sa poata face parteneriat cu profi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Mai citesti te rog, o data ce am scris?
Am scris "micile aprozaruri".
"Te poti interesa la Profi, ca punct de plecare."

| siriusblack98 a răspuns:

Era rentabil odata sa ai o dubita si sa cari cu ea fara sa ai contracte dar acum faci foamea cu asa ceva. Plateste un abonament pe bursa de transport si gasesti acolo curse dar s-au smecherit rau de tot si aia ca grupeaza mai multi paleti cat sa faca de un TIR sau jumatate de TIR deoarece e mult mai rentabil decat sa plateasca sprintere sau septici. Eu am lucrat cativa ani ca si coordonator de transport iar apoi am fost manager de transport si cunosc binisor piata. Mai poti posta pe OLX anunturi dar geme OLX-ul de astfel de anunturi. Tot pe bursa mai misti cat de cat ceva dar se plateste foarte, foarte prost. Abia iti ramane ceva dupa ce platesti carburantul. + Ca daca e departe livrarea ai nevoie si de cursa pe retur iar astia pe bursa nu iti asigura niciodata retur si nici nu iti platesc returul.

Sfat:
Incearca sa te duci pe la mai multe firme care au nevoie de soferi livratori, poate chiar si depozitele eMAG ca Dante lucreaza si cu soferi parteneri si negociaza niste curse saptamanale. Ca pana la urma daca faci rost de 3-4 curse/saptamana, e mai usor dupa sa mai cauti tu pe bursa cateva pentru restul zilelelor. Imi zici daca mai ai nevoie sa te ajut cu ceva sfaturi ca as putea sa te indrum putin.

| StoicAnalysis a răspuns:

Du-te la depozite si intereseaza-te sa iti bati duba acolo. Am un prieten care are 3 dube de 3.5t si prima data a inceput cu o singura duba la un depozit de genul.

| KovacsB a răspuns:

Fara licenta, la primul control esti terminat.