| Addaaa99 a întrebat:

Care e treaba cu fundita? imi spuneti si mi va rog?

Răspuns Câştigător
| AndutzaAndu a răspuns:

Fundiţa o acorzi unui utilizator care consideri tu că te-a ajutat la o întrebare pusă de tine, de exemplu întrebarea asta.
Şi tu poţi să obţii fundiţe răspunzând folositor la întrebările de pe site.

10 răspunsuri:
| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Cel mai bun raspuns dintre toate primeste aceasta renumita "fundita".
Ea se afla in dreptul raspunsului.

Pup.

| crezyzuzu a răspuns:

Primesti mai multe puncte:d si te mareste in clasament...deci mai la nmc nu iti folosestelaughing

| ELD a răspuns:

Raspunsului cel mai bun ii dai o fundita...care se afla in dreapta raspunsuluihappy"declara raspunsul castigatortongue

| AdiSR a răspuns:

Se oferă utilizatorului care ţi-a răspuns la întrebare. În partea din dreapta a răspunsului p găseşti.

| JustArmy a răspuns:

Cu fundita se premiaza cel mai bun raspuns. si valoreaza cam 100 punkte

| Catalion a răspuns:

Daca ti-a placut sau te-a ajutat raspunsul cuiva il recompensezi cu fundita ca sa-i arati ca ii esti recunascator sau sa-i multumesti.

| Serenity_3531 a răspuns:

Daca ai mai multe fundite, devii expert TPU.winking

| sonya69 a răspuns:

Pai fundita o dai atunci cand raspunsul care ti se pare cel mai bun, cel mai folositor. este acea chestie galbena din dreapta.

| Addaaa99 explică:

Ms pentru raspunsuri... anduta si am dat o fundita

| Ramina a răspuns:

Cand pui o intrebare, si primesti raspunsuri cel care ti se pare cel mai bun (care te-a ajutat cel mai mult in problema pe care o aveai ) Ii dai fundita. Fundita apare in dreptul fiecarui raspuns de la intrebarea pusa de tine. Dai "acorda fundita" si acel raspuns va primi fundita. Funditele apar in profilul celui care da raspunsul. Daca ai fff multe fundite poti deveni expert TPU.
(Fiecare fundita primita apare pe profilul tau )
Sper ca te-am ajutat!