| Bishop a întrebat:

Cate ore poti sta la soare sa te bronzezi fara sa-ti faci rau? Si care este intervalul de ore pentru bronzat?

5 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

In zilele de vara senine soarele e prea puternic la pranz, cam pentru orice piele, in rest variaza de la o persoana la alta si e cu atat mai sanatos si mai frumos cu cat arzi pielea mai putin, deci trebuie sa fie treptat si sa dureze, fara a te praji. Daca ai ten sensibil la soare, vara neaparat intre 12-16 te retragi la umbra si folosesti creme, nu sta expus mai mult de o ora in acel interval.

| MariuZ a răspuns:

Reactia pielii fiecaruia e diferita de la om la om. Te poti bronza fara sa te arzi pana la ora 11 si incepand de la ora 16. In acest interval, razele soarelui sunt destul de periculoase.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Intre 7 dimineata si 12. 00 iar apoi intre 16. 00 si 19. 00
poti sta 2-3 ore, depinde si de rezistenta ta la soare.eu stau si 8 ore fara sa patesc nimic!

| kanajambe a răspuns:

Pentru inceput te dai cu crema pentru protectie.Nu stai la soare cat vrei tu; pentru a te proteja stai la soare 20 minute(soare puternic)sau 30 min(soare usor)si 10 minute in casa.Pentru ca bronzul sa se 'prinda'

| kaya a răspuns:

Din cate stiu eu poti sta la soare intre orele 9. 00 si 12. 00 si dupa ora 16. 00, stiu ca soarele e foarte puternic intre orele 12. 00-16. 00 si poti face insolatii ma rog asta e timpul cel mai bun pentru bronz dimineata sau dupa ora 16. 00winking