| LisaJulie a întrebat:

Câte țări au interzis aplicația Tiktok?

6 răspunsuri:
| iar99Teo a răspuns:

Nu există un număr exact „fix" de țări care au interzis complet TikTok — depinde ce înseamnă „interzis": interzicere totală pentru populație sau doar pe dispozitive guvernamentale.

Iată câteva date:
- Conform unei analize de la Statista, 19 țări au interzis TikTok cel puțin într-un sector (de exemplu, pe telefoanele de stat).
- Conform DW, sunt 16 țări care au interzis TikTok pe telefoanele guvernamentale.
- Datorită interdicțiilor totale, India este un exemplu concret.

Alte țări cu interdicții parțiale (doar pe dispozitive guvernamentale) includ: Australia, Franța, Danemarca, Olanda, Norvegia etc.

Deci, aproximativ 16-20 de țări au interzis TikTok într-un fel sau altul (total sau parțial), depinzând de sectorul vizat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De tot? In vreo 8

| FreddieM a răspuns:

Prea puține.
Cheers

| gabicoo a răspuns:

India, Afganistan, Somalia, Nepal, Iran, Kârgâzstan, Uzbekistan, Iordania, Senegal și temporar
Albania. Dacă studiezi cu atenție doar India și Albania au regimuri democratice - restul sunt regimuri autoritare. India a interzis aplicația din cauza conflictului cu China, Albania nu știu de ce, iar restul au interzis toate rețelele de socializare.
Am uitat Coreea de Nord dar ei nu sunt de pe Terra.

| Mosotti a răspuns (pentru gabicoo):

F bine ca aia au interzis Tik Tok, numa prosteala acolo, scandaluri, invata copiii la prostii, nimic serios si constructiv. Ba si-au rupt mainile nu stiu ce joc pe care l-au aflat acolo, si altele de genul. lasi ce invata lumea la ceva bun, nu depravare si prostii, pericole.

| gapb a răspuns (pentru Mosotti):

Si crezi ca TikTokul romanesc invata copii la ceva constructiv si bun sau invata copii sa manance carnati si sa asculte manele sa-si bata nevestele si sa se dea cu gel mara in par