| TheScamy a întrebat:

Ce este aceea "o fundita"? Tot timpul vad ca scrie o intrebare si apoi la sfarsit ori :dau fundita, sau:Funditoilaughingin fine spuneti-mi si mie plzzzzzz! App si cum o daubig grin

Răspuns Câştigător
| Diana_6198 a răspuns:

Pai Atenusa:
Raspunsul cel ce a primit fundita sau funditoilaughingkm zici uh inseamna ca este cel mai bun raspund din toatE si ca i-a placut si il considera castigator si ii da fundita. Sper ca ai inteles:*

7 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Lângă răspunsul dat de cineva,apare o fundiţă gri,dai click pe răspunsul care te-a ajutat cel mai mult si fundiţa se face portocalie,şi gata ai dat fundiţa.

| Vlad_5409 a răspuns:

Funda e pusa pe situl acesta pentru a declara pe cineva care a raspun bine la intrebare unei persoane.si daca tu pui o intrebare iti apare in dreapta pagini la perseanele care tiau raspuns o funda si dai pe ia.

| emiitzzy a răspuns:

Candpui o intrebare si altcineva iti raspunde dupa mai multe raspunsuri in dreapta iti apare o fundita panglica de aia portocalie care eu poti acorda unui singur utilizator TPU pentru raspunsul pe care ti la dat si de fiecare data cand tu dai un raspuns de asemenea poti primii funda:*:* sper sa intelegi:X:X

| kidsXXL a răspuns:

Adica o intrebare castigatoare.o dai la raspunsul cel mai bun, care crezi tu.imi dai mia funda?

| kidsXXL a răspuns:

Ca sa o dai, trebuie sa te uiti in partea dreapta a raspunsului si este o fundita necolorat apasa si asa se face portocalie

| Iiiiioana a răspuns:

laughing)
prin funda obtii puncte si esti pe drumul cel bun spre a deveni expert TPU.
cum o dai? hmm...thinking
cand mai multe persoane ti-au dat un raspuns la o intrebare te duci la raspunsul cauia vrei sa ii dai aceasta FUNDITA si in dreapta apare on fel de panglica. aceasta e gri dar cand pui mouse-ul pe ea se face portocalie. dai clik pe ea si asa ai dat fundita big grinbig grin

| Gasy a răspuns:

Fundita este cand alegi un raspuns castigator in dreapta la mesaj acea pandlica