Ceva specific triburilor. Un tatuaj, un comportament, un obicei. Dansul haka e un spectacol tribal-se efectua inaintea unei lupte pentru a baga groaza in inamic si a mobiliza luptatorii. Acum e folosit in rugby.
TRIBÁL, -Ă, tribali, -e, adj. De trib; (despre o populație) care trăiește în triburi. ♦ (Substantivat, m. pl.) Nume dat unor triburi trace din sudul Dunării mijlocii, care s-au stabilit la începutul sec. IV a. Cr., sub presiunea ilirilor, între munții Balcani și Dunăre. – Din fr. tribal.
Cuvantur tribal inseamna : tribali, -e, adj. De trib; (despre o populație) care trăiește în triburi. ♦ (Substantivat, m. pl.) Nume dat unor triburi trace din sudul Dunării mijlocii, care s-au stabilit la începutul sec. IV a. Cr., sub presiunea ilirilor, între munții Balcani și Dunăre. – Din fr. tribal.
Ce inseamna tribal?! Exista de exemplu tribal-house, care este un subgen muzical al muzicii house, similar oarecum la continut cu deep-house-ul, dar cu elemente de percutie etnice sau indigene.Mai exista tatuajele tribale, care sunt folosite de sute de ani, si care de obicei sunt localizate pe brate, spate, antebrat.Genul asta de tatuaje este destul de des intalnit in randul barbatilor si la fel de popular.
Tribal face referire la un trib,o populatie care traieste in triburi,organizate astfel; poate face referire la "tribali", care reprezinta un nume dat unor populatii trace din sudul Dunarii, care s-au stabilit la inceputul sec. IV, intre muntii Balcani si Dunare.
Exista marketing-ul tribal, care nu exista de foarte mult timp "pe piata", mai exact din anul 1992 si care constituie exploatarea care vizeaza apartenenta la un grup, bazat pe interese comune.
Alte informatii despre "tribal" chiar nu imi vin acum in minte.Dar eu stiu, daca se mai ivesc ceva noutati, am sa te tin la curent.
Din cîte stiu eu killllls tribal înseamna un grup de oameni care trăiesc mul timp în preuna.