| adina68 a întrebat:

Ce m-ar putea determina pe mine sa imi pun mintea la contributie si sa raspund la intrebari, daca moderatorii TPU "nu sunt capabili sa aleaga castigatorul"? Apropo nu exista raspuns retardat (cum era inainte) si nici stupid. Poate dezinformat! Fiecare ajuta cum poate!

Răspuns Câştigător
| macarale a răspuns:

Nu stiu cine este kh1ss si nici care e problema ta cu el, dar presupun k are legatura cu raspunsurile lui. faptul ca te deranjeaza un membru TPU nu cred ca e un motiv bun ca sa nu ii ajuti pe ceilalti, atat cat poti. fiecare raspunde in functie de constintele si experienta proprie - este imposibil sa nu existe 2 pareri care sa se bata cap in cap. nimeni nu incearca sa isi impuna punctul de vedere, doar se dau sugestii. fii sigura k sunt persoane care nu sunt de acord cu toate raspunsurile tale. asta nu ii impiedica sa contribuie happy

5 răspunsuri:
| adina68 explică:

Asa este macarale, cum spui tu. Dar in general tindem sa observam tocmai raspunsul castigator ca fiind cea mai buna experienta de viata si sa ne raportam la ea. Ce ne facem insa cand acest raspuns nu este cel mai corect si cand "etica sau cinstea nu sunt punctele noastre forte?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandul ca "intrebatorul" va gasi util raspunsul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie "umblat"putin la acest sistem de votare, asta doar cu amabilitatea domnilor moderatori... daca se poate...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te determina faptul ca un om are nevoie de raspunsul tau. Ce conteaza daca e desemnat cel mai bun sau nu?

| adina68 explică:

Pt. Brigaela: Conteaza cine este desemnat cel mai bun, pentru. ca acesta este considerat ca fiind cel mai documentat. Altfel, fiecare poate face doar o simpla cautare cu Google sau alte motoare de cautare.