| danioan a întrebat:

Ce poti sa faci din faina si apa?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, pai din cate stiu se pot face:galuste de faina, tarhana(apa +faina, se face o compoz mai groasa si se da prin razatoarea mare sau mijlocie si se pune in supa) si turte pe vatra cum faceau bunicile noastre, rintas pentru diverse mancaruri, taitei.

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Uscatele. Faci un aluat din faina si apa, intinzi o foaie cu sucitorul, tai fasiide 2\7cm si pui la prajit in ulei incins, pe o parte si pe alta pana devin aurii. Le scoti pe un platou si le pudrezi cu zahar.Sunt bune la ceai. Mira

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Daca e sa ma gandesc la ce mi-ar placea sa faci cu apa si faina 100% ma gandesc la turtele acelea facute pe soba/aragaz pe tabla care sunt crocante si rumene.Sau poti face o compozitie mai lichida(apa, faina, sare)-le amesteci bine si faci niste ''lipii'' mititele(pui cate o lingurita de ulei in tigaie)si le faci ca pe niste clatite. O sa iasa foarte bune...big grin
Pofta buna!big grin

| beba a răspuns:

Cocawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti face un apret. apoi poti face o coca, pui si putina sare si o intinzi, o ungi cu ulei, o impaturi in 4-6 si o intinzi iar, apoi o tai si o prajesti in tigaia de teflon sau pe plita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suc foarte bun si pune si putina lamaie

| Marian99909 a răspuns:

Salut!
Recunosc,ca sunt la inceput de drum in domeniul culinar.Domnisoara cu lipia are nota 2, iar domnisoara cu biscuitii are un 10+!
eu sunt dispus sa fac orice reteta si sa invat retete findca asa am ajuns.

| titi_2289 a răspuns:

Pap. uzi cu el semintele de bostan si le dai cu sare. apoi le pui la prajit

| sasdaniel001 a răspuns:

PAI poti sa faci un aluat moale din apa faina 2 oua si sare i-ntrun castron le amesteci bine pana iese o compozitie lipicioasa atentie trebuie sa fie groasa si lipicioasa compozitia, apoi pui la fiert apa si cand fierbe pui cu o lingurita aluat de ala la fiert cand este gata de fiert se poate servi!