Daca castiga ACTA... noi nu mai avem voie pe facebook, youtube, tweet, sau oricare alta retea de socializare. Pe deasupra nu mai poti downloada nimic de pe net. Vei primi o amenda "frumoasa" sau 5 ani de puscarie daca de ex: faci un filmulet in care vrei sa iti arati talentul, si in acest video folosesti o bucata dintr`o melodie. Asta se va intampla... Funda?
Acta a facut boom, nu mai are treaba cu noi deoarece a fost respinsa de parlamentul european.
Cum asa?
Pentru ca ACTA sa fie aprobata trebuia ca guvernul nostru,, mult iubit,, sa isi dea acordul insa se pare ca spre binele nostru ea a fost respinsa de catre guvern insa raspunsul clar va aparea in vara
Se vor oprii cam toate site-urile si va ramane doar google. Din cate am inteles, ei vor avea acces la informatiile tale si pot sa intre in pc-ul tau. daca ai chestii piratate poti sa faci inchisoare.
Pai daca castiga acta e de rau.Mass`urile vor fi anulate sau in cel mai rau caz messul! Nu vor mai exista xat`uri si absolut niciun site pentru a vorbii.Eu am semnat impotriva acta! Semneaza si tu
Nu chiar prima, siii...nu dau decat la cei care ma-juta nu la cei care fac doar pentru funda.
Pirateriile se refera la materialele luate de pe net asupra carora NU ai autoritate (nu ai voie sa le folosesti pentru ca nu sunt ale tale ) ex : o melodie a lui ...sa zicem 50cent care de drept nu iti apartine si totusi o downloadezi si o utilizezi in scopurile tale se considera piraterie si vor fi pedepsiti atat cel care a pus pe site cat si cel ce a downloadat
dar am auzit ca a fost respinsa ACTA
Masti anti acta?
ce vrei sa spui? nu am inteles ideea :S
Pai sunt niste masti,,, anti-acta". ti le pui pe fata. dar nu stiu din ce cauza
Nu cred ca exista asa ceva... ACTA este pe scurt un act
nu poti sa iti pui o masca contra unui act... nu esti bine informat/a
ACTA este in fond un simplu act
Nu ai mai avea voie sa downloadezi de pe net. Nu vei mai putea sa joci jocuri online gratis.
Nu o sa mai putem downloda cam orice dupa net cum faceam pana acum nu mai putem pune mai nimic pe youtube sau pe facebook hi5...etc...pt mai multe detalii uitate la acest video http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s02-ep-special-acta/ funda plz plz
Http://www.youtube.com/watch?v=qHnBZthsZ-E priveste aici... o sa intelegi totul;) :X