| anutzica001 a întrebat:

Ce telefon e mai bun Lg GT400 sau Samsung Corby? iar ala mai bun ce are in plus fata de celalalt?

Răspuns Câştigător
| Ekkaterinna a răspuns:

LG GT400 are touchscreenul de 3.0 inchi, pe cand Corby-ul are 2.8. Marimea ecranului difera, LG-ul avand 240x400 pixeli, iar Corby-ul 240x320.Deasemenea,daca vrei sa bagi card mai mare de 8 GB, la Corby nu merge, la LG ai voie pana la 16 GB.Camera LG-ului e mai buna, de 5 MP, pe cand Corby-ul are numai 2MP. Dupa cum m-am uitat prin datele telefoanelor, eu zic sa-ti iei LG-ul daca vrei ceva mai bun.Mi se pare mai performant.Bineinteles ca nu te pot controla sa iei ce vreau eu.Acum depinde si de preferintele tale.

| biu5 a răspuns (pentru Ekkaterinna):

Te contrazic! Eu am Samsung corby si are 3.5 mp nu 2 mp tongue

5 răspunsuri:
| AiDuTzA a răspuns:

Corby deja e plictisitor, adica il au toti piticii. Lg GT400 are camera de 3 MP in timp ce Corby 2. Corby e mai patratos si gros, iar Lg este subtire
pupici:*

| Trinitygen a răspuns:

Mai bine iti iei LG P500 Optimus one, il gasesti la 9 euro la Vodafone, abonament 13 euro, are GPS, camera 3 MP, 3, 2 inch Touchscreen, Android, multe aplicatii, jocuri, giroscop, are volum mare, bateria tine cat-de-cat mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite un link unde poti sa compari telefonele ca sa vezi ce specificatii au, o sa- ti dai seama singur care e mai bun www.emobil.ro/telefoane_mobile/compara.

| smileofgirl a răspuns:

Lg fiindca ai semnal peste tot, dar in schimb Samsung corby nu are semnal cam deloc acum depinde (parerea mea )

Întrebări similare