LG GT400 are touchscreenul de 3.0 inchi, pe cand Corby-ul are 2.8. Marimea ecranului difera, LG-ul avand 240x400 pixeli, iar Corby-ul 240x320.Deasemenea,daca vrei sa bagi card mai mare de 8 GB, la Corby nu merge, la LG ai voie pana la 16 GB.Camera LG-ului e mai buna, de 5 MP, pe cand Corby-ul are numai 2MP. Dupa cum m-am uitat prin datele telefoanelor, eu zic sa-ti iei LG-ul daca vrei ceva mai bun.Mi se pare mai performant.Bineinteles ca nu te pot controla sa iei ce vreau eu.Acum depinde si de preferintele tale.
Te contrazic! Eu am Samsung corby si are 3.5 mp nu 2 mp
Corby deja e plictisitor, adica il au toti piticii. Lg GT400 are camera de 3 MP in timp ce Corby 2. Corby e mai patratos si gros, iar Lg este subtire
pupici:*
Mai bine iti iei LG P500 Optimus one, il gasesti la 9 euro la Vodafone, abonament 13 euro, are GPS, camera 3 MP, 3, 2 inch Touchscreen, Android, multe aplicatii, jocuri, giroscop, are volum mare, bateria tine cat-de-cat mult
Uite un link unde poti sa compari telefonele ca sa vezi ce specificatii au, o sa- ti dai seama singur care e mai bun www.emobil.ro/telefoane_mobile/compara.
Lg fiindca ai semnal peste tot, dar in schimb Samsung corby nu are semnal cam deloc acum depinde (parerea mea )