Buna, eu cred ca esti prea mica sa iti iei un touch screen.
dar tu faci ce vrei![]()
parerea mea e ca ai putea sa-ti iei un Nokia sau un Samsung pe sine
e dragut, si de varsta ta![]()
sper ca te-am ajutat
Eu am 13 ani si am Samsung corby. Mai multe detalii pe http://www.telportal.ro/telefon-Samsung_S3650%20Corby.htm
Eu am 13 ani si am un Nokia 5230
stiu ca are camera doar de 2 mega, dar are memorie mare si e chiar cool
Uite eu am 12 ani si mi-am luat telefonul Nokia 7020 roz si nu e cu touch screen, e cu clapeta.Am vrut si eu telefon cu touch screen pentru ca.erau la moda si imi placeau, dar parintii mi-au zis ca daca iti cade pe jos sau in apa, in nisip(intra nisipul in telefon, si e greu de scos) o sa mi se strice touch screen. Poti sa iti iei un telefon pe sina daca consideri tu, dar mie imi plac si cele cu clapeta, uitate la imagini la google ce telefoane sunt si documenteazate si la pretul lor, eu asa am facut... Sper ca ti-am fost de ajuror:*!
La 11 ani? Unul functional. Care sa nu coste mult si sa nu te oftici cand o sa-l strici, scapandu-l pe jos o data la doua zile sau aruncand cu el dupa primul iubit ![]()
Sa stie chestii basic: sms, apel, poate si o camera foto, poate si functie de mp3. Mai mult n-ai nevoie la 11 ani.
In plus, esti la varsta la care merita mai tare sa dai banii pe suc, inghetata, strand, film, teatru, carti, patinoar etc
Sper sa nu te superi, nu am zis nimic cu rautate.
Toate bune,
Raluca
Hey eu am 12 ani si de la 10 ani am telefon touch screen.eu te sfatuiesc sa iti iei un tell pe sina
. eu mi am luat touch screen pentru ca scriu ffff multe sms si am nevoie de internet pentru Youtube:X. dar depinde daca scrii multe sms si vrei internet i ati cu ecran TFT daca nu pe sine pentru ca e ff bun si ala.
funda?
andreeutza_8900 întreabă:
XLittleGirlX întreabă:
anonim_4396 întreabă: