Pe mine intotdeauna ma face sa zambesc piesa "Cat de frumoasa esti" de la Mihai Traistariu. Chiar nu-mi explic din ce cauza, pentru ca nu-mi aduce aminte de nimic
Ma face sa plang, si sa imi aduc aminte de vremuri foarte naspa dar carora le duc dorul pentru ca acum imi e de 100 de ori mai rau, melodia Somewhere de la Within Temptation.
Sunteti prosti de a binelea! Eu vb aici nu de o piesa, doar v-am zis ce ma face pe mine sa ma simt asa, voi puteti sa spuneti orice actiune(ex.cand desnati, cand scrietiu poezi etc)ce draq nu intelegeti?
Sunteti prosti de a binelea! Eu vb aici nu de o piesa, doar v-am zis ce ma face pe mine sa ma simt asa, voi puteti sa spuneti orice actiune(ex.cand desnati, cand scrietiu poezi etc)ce draq nu intelegeti? bvghgfy
Mai fain o canta asta.
http://www.youtube.com/watch?v=pGntDrI6p_0
Not funny.
vezi ca vorbesti cu vreo adolescenta, si nu e frumos sa ii vorbesti asa pentru ca un o cunosti si chiar daca ai cunoaste-o nu ti-a vorbit urat, in primul rand.
Greseala mea! voi da o moneda unui sarac sami fie iertat pacatul!
Lasa ca nici AdelinaBubulina nu a vorbit mai frumos
Pai nu stiu, orice gest sau lucru care mie mi se pare ca e frumos/dragut ma face sa zambesc. Cand vad doua persoane care se plac si sunt impreuna sau se inteleg foarte bine, cand primesc un mesaj pe telefon sau o scrisoare cu "ce mai faci?", "te simti bine?", cand primesc o imbratisare sau un pupic, cand sunt in preajma unei persoane care ma face sa ma simt bine, cand am o problema si vin acasa si desi nu spun nimic mama simte ca ceva nu e in regula si vine si ma imbratiseaza si uit de toate, atunci zambesc. Cand vad o fiinta care are nevoie de ajutor sau e ranita( un animal, un om, un copac), cand ascult o melodie trista incep sa curga lacrimi pe obraz, e ceva din instinct... fara sa vreau. Melodia "Set fire to the rain"-Adele ma fac mereu sa plang.
alexxu07 întreabă: