| waXonwaXoff a întrebat:

Cine imi raspunde ii dau o funda, pentru ca chiar ma intereseaza parerea voastra pentru urmatoarea afirmatie:

"In ciocnirile sau prieteniile mele cu profesorii, descopar cel mult ca se invata bine cu profesorul care inspira simpatie, dar se invata in cele din urma bine si cu cel ru, de frica"

Suntenti sau nu de acord? Ma refer la partea cu profesorul ce inspira frica.

Răspuns Câştigător
| AndyIQ a răspuns:

Da, deoarece daca el inspira simpatie atunci vei simti un fel de atractie fata de el si vei invata din propria initiativa, iar daca inspira frica vei invata ca si cum ai fii obligat dar totusi vei invata. Desi ai inconveniente asupra profesorului respectivhappy
BafTA!

5 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Pai uite! sa iti dau un exemplu!
la liceu tot timpul am fost mai buna la istorie pentru ca imi placea! geografia nu mi-a placut deloc! dar cand a venit o profesoara tare draguta pe care cred c am si respectato cel mai mult,care stia cum sa vb cu noi,glumea,nu ne certa ca si restul,nu ne jignea, am incceput si eu sa invat la geografie, nu neaparat pentru ca imi placea dar invatam din respect pentru profa care era super de treabawinking
la matematica aveam o profesoara de care se speria tot liceul! avea un carnetel si de cate ori ieseam la tabla daca nu stiam ne dadea cate un 3 in carnetel cand aveam 4 de 3 in carnetel ne dadea un 3 si in catalog! iar la 3 absente nemotivate la matematica ne asculta din toata materialaughing era groaznica profa aia! cannd venea ora de mate stateam toti mai ceva ca sfintii pe pereti! la toate orele mai lipseau cate 3-4 dar intotdeauna la ora de mate eram toti prezenti cu definitiile si cu formulele invatate de frica sa nu ne lase corigenti, pentru ca obisnuia sa nu ii treaca elevii sau sa nu ii bage in bac!
deci in concluzie cred ca de frica inveti foarte mult!
iar respectul pe care stie sa si-l castige un profesor, automat te indeamna sa nu il dezamagesti pe acel profesor si sa fi cat mai bun la ora lui!

| waXonwaXoff explică:

AndyIQ urmatorul expert TPU
Multumesc pentru ajutor!

| ALYNAMARYA a răspuns:

Nu este adevarat. Un profesor rau, care inspira teama, nu va reusi sa faca progrese cu elevii. Ei vor invata mecanic si nu vor retine nimic. Mai bun este un profesor "bun". Sarbatori fericite!

| AlinaaAli a răspuns (pentru ALYNAMARYA):

Sa stii ca daca profa mea de mate nu ne facea ce a facut cu noi,eu nici acum nu stia teorema lui Pitagoralaughing
la mine a functionat severitatea ei, nu stiu la altii! si la matematica nu prea ai cum sa inveti mecanic si sa nu ti minte! o formula pe care ai invatat-o si sti sa o aplici nu ai cum sa o mai uitiwinking
si uneori chiar e bine sa fie si asemenea profesori, mai ales in ziua de azi! pentru ca doar de acei profesori mai stiu elevii de frica, profesorii care sunt mai indulgenti ajung bataia de joc a elevilor!

| cezimarrye a răspuns:

Buna! da poti fi prietena cu profesorul. chiar si profesorul meu de Religie sun prietenoasa pentru ca este simpatic.