| florincreatoruldevideoclipuri a întrebat:

Cine imi spune de unde pot sterge comentariile pe care le-am primit pe TPU?

Răspuns Câştigător
| dcm4ever a răspuns:

Dai pe raporteaza si spui ca doresti stergerea comentariului...In putin timp(daca lucreaza ei) vei ave comm-ul sters. Funda?

| florincreatoruldevideoclipuri explică (pentru dcm4ever):

Vrei sa fim prieteni?

| Ioandelasal a răspuns (pentru florincreatoruldevideoclipuri):

Uita-te la profilul meu si daca mai vrei poti sa ma adaugi ca prieten si o sa accept.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai două posibilităţi: 1. Îl raportezi ca având conţinut obscen/ilegal, caracter irelevant ori neinteligibil sau spam, după caz, dacă se încadrează la vreuna din aceste categorii. Trebuie să fie raportat de doi sau mai mulţi utilizatori care au împreună cel puţin 10.000 de puncte şi raportarea să fie corectă, altfel va fi repostat. 3.Scrii un mesaj din contact, dai link-ul răspunsului şi rogi echipa TPU să îl şteargă. Va trece un timp până să fie şters, mai ales la ultima posibilitate. Trebuie să mai ţii seama că raportarea abuzivă a altui utilizator poate fi penalizată. Succes şi numai bine!

| florincreatoruldevideoclipuri explică (pentru Ioandelasal):

Prea tarziu am dat FUNDA!

| Ioandelasal a răspuns (pentru florincreatoruldevideoclipuri):

Nu ma intereseaza funda, doar ca raspunsul acela este pentru stergerea raspunsurilor (comentariilor) pe care le-ai dat tu. Raspunsurile date de alti utilizatori pot fi sterse asa cum ti-am spus eu.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ce intelegi prin "comentarii"? TPU nu e Facebook; aici NU se pot da comentarii. Te referi la mesajele private, sau ce? Fii mai specific!
Daca te referi la mesaje, ai o patratica la fiecare mesaj si langa ea scrie "sterge mesajul". Da click si se sterge.